Index / Bedrijf / Hoe kan ik annuleren van een Business-licentie

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik annuleren van een Business-licentie

Gaan van het bedrijfsleven kan ingewikkelder dan het starten van een bedrijf. Wanneer u uw deuren sluiten, bent u verplicht door de staat wetten om de extra stappen van het annuleren van licenties, vergunningen en andere zakelijke registraties te nem

AdvertisementGaan van het bedrijfsleven kan ingewikkelder dan het starten van een bedrijf. Wanneer u uw deuren sluiten, bent u verplicht door de staat wetten om de extra stappen van het annuleren van licenties, vergunningen en andere zakelijke registraties te nemen om ervoor te zorgen staat en lokale overheden hebben een record van uw status en de officiële going-out-of-business date.

State Business licenties

Elke staat heeft zijn eigen bedrijf procedures voor de registratie, dus het is onmogelijk om een ​​set van stappen die zal werken in alle gevallen te promoten. Kortom, een zakelijke licentie te annuleren, moet u contact opnemen met de staat of lokale overheid kantoor, dat in eerste instantie de vergunning heeft verleend. Het kantoor zal vereisen dat u een formulier invullen of een brief die ten minste de naam van uw bedrijf, de licentie en de datum van de annulering biedt te schrijven. U moet het formulier indienen, hetzij in persoon, per post of fax, of via het internet, afhankelijk van de staat. Het kantoor overheid kan ook een vergoeding voor de annulering te verwerken in rekening brengen. Sommige staten zullen alleen annuleren uw zakelijke licentie als u een bewijs dat u alle uitstaande staat belastingen hebben betaald en is gearchiveerd uw eindtoestand bedrijf belastingaangifte te bieden.

Share This Post