Index / Relaties & Family / Hoe kan ik angst voor afwijzing overwinnen

Share This Post

Relaties & Family

Hoe kan ik angst voor afwijzing overwinnen

Angst voor afwijzing kan ertoe leiden dat u ongemakkelijke ontmoeting nieuwe mensen, risico's nemen of eerlijk. Deze vrees is gebaseerd op het idee dat iemand anders heeft de mogelijkheid om te beslissen hoe je je voelt over je. Het overwinnen van de

Advertisement

Angst voor afwijzing kan ertoe leiden dat u ongemakkelijke ontmoeting nieuwe mensen, risico's nemen of eerlijk. Deze vrees is gebaseerd op het idee dat iemand anders heeft de mogelijkheid om te beslissen hoe je je voelt over je. Het overwinnen van deze angst gaat om het accepteren van jezelf.

Geloof dat je kunt zorgen voor jezelf. Omdat het te afhankelijk van wat anderen denken dat angst voor afwijzing veroorzaken. Als u weet dat u de dingen in je leven dat je waarde kan bieden, zult u niet bang voor afwijzing. Je moet jezelf opgezet om te slagen in het leven en in staat zijn om de dingen die je wilt door uzelf te verstrekken.

Definieer je zelfbeeld in termen die zijn gebaseerd op interpersoonlijke kwaliteiten in plaats van extern advies. Focus op kwaliteiten als eerlijk, het behandelen van mensen met vriendelijkheid of om genereus. Het overwinnen van angst voor afwijzing vereist dat u veilig met wie je bent bent. Als je weet dat je zelfbeeld wordt beïnvloed door andere mensen die u niet hun verwerping vrezen.

Bekijk afwijzing als kans. U kunt bepaalde aspecten van je uiterlijk, je gedrag en je intelligentie te controleren. Kijk naar de afwijzing als opbouwende kritiek en nemen de oorzaak van de afwijzing in een plan om te evolueren.

Beloon jezelf voor het proberen. Hoe meer je afwijzing omgaan, hoe makkelijker het wordt om een ​​situatie waarin je kan worden afgewezen en de dichter je bij het overwinnen van deze angst te benaderen. Stel een doel om vijf afwijzingen krijgen. U kunt een positieve reactie te krijgen of u kunt ervaring op te doen in het overleven van een afwijzing. Je nodig hebt om jezelf te belonen voor de moeite en de focus op het feit dat je eerder geprobeerd dan de werkelijke resultaten.

Share This Post