Index / wettelijk / Hoe kan ik altijd verdwijnen

Share This Post

wettelijk

Hoe kan ik altijd verdwijnen

Als je ooit het gevoel dat het afzetten van het gezicht van de aarde, om weg van alles te krijgen zonder afbreuk te doen aan jezelf, zijn er methoden die u kunt gebruiken. Je kan verdwijnen zonder een spoor achter. Laat uw huidige locale. Niet afsche

AdvertisementAls je ooit het gevoel dat het afzetten van het gezicht van de aarde, om weg van alles te krijgen zonder afbreuk te doen aan jezelf, zijn er methoden die u kunt gebruiken. Je kan verdwijnen zonder een spoor achter.

Laat uw huidige locale. Niet afscheid. Heb je geen e-mail doorgestuurd. Gewoon verdwijnen voor altijd.

Verander je naam. Je krijgt een verslag van deze naamswijziging te verlaten, dus doe het vanaf uw nieuwe locatie. Hoe kleiner de nieuwe locatie is, hoe minder waarschijnlijk iemand het record of u te vinden.

Lag laag in uw nieuwe locatie. Het is moeilijk om een ​​baan of een bankrekening te krijgen, omdat deze dingen moet u uw sofi-nummer, die vervolgens sporen u aan uw huidige plaats te geven. U kunt dit doen klussen, maar, en houd je geld thuis.

Voer de Federal Witness Veiligheidsraad programma voorgoed verdwijnen als uw situatie rechtvaardigt. Ze bieden u een nieuwe identiteit, compleet met nieuwe sofi-nummer en naam.

Controleer of u uw sofi-nummer legaal kan veranderen als uw situatie garandeert niet de bescherming van getuigen, maar je bent in een hachelijke situatie. Bijvoorbeeld, als uw ex-echtgenoot is bedreigend of stalking u, kunt u in staat om uw naam, locatie en de sociale zekerheid wettelijk te veranderen voor altijd verdwijnen.

Behelpen. Ga uit in de wildernis, misschien zelfs in een vreemd land, en leven van het land. U ontvangt geen telefoonrekeningen, hypotheken, bankrekeningen, belastingformulieren of andere banden die mensen kunnen leiden tot je hebt.

Share This Post