Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe kan ik Air Jordan Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe kan ik Air Jordan Shoes Reinig

Air Jordan sneakers hebben een nietje in de garderobe van veel mensen. Niet alleen doen ze de bescherming en ondersteuning van uw voet, die een aangenaam om te dragen, ze zijn ook ook modieus. Of je draagt ​​uw Air Jordans op een dagelijkse basis of

AdvertisementAir Jordan sneakers hebben een nietje in de garderobe van veel mensen. Niet alleen doen ze de bescherming en ondersteuning van uw voet, die een aangenaam om te dragen, ze zijn ook ook modieus. Of je draagt ​​uw Air Jordans op een dagelijkse basis of gewoon af en toe, waardoor ze schoon zal helpen uw investering te beschermen door het maken van de schoenen langer mee, in aanvulling op hen een nettere uitstraling geven.

Wat je nodig hebt

Zachte borstel

Rags

Afwasmiddel

Wasmiddel

Tovergummetje

whitening tandpasta

Tandpasta

Tandenborstel

maïsmeel

Rubberen handschoenen

Sea Glow

houder

Penseel

Wattenstaafjes

ice packs

schoenendoos

Bakpoeder

De voorbereiding van de schoen

Verwijder de schoenveters en afzonderlijk wassen. Je kunt ze met de hand wassen met behulp van wasmiddel of afwasmiddel, maar je kunt ze ook wassen in een machine. Doe ze in een mesh waszak om te voorkomen dat de veters in de knoop raakt. Hang ze drogen het reinigen van de rest van de schoen.Borstel het vuil en puin van het oppervlak van de schoenen en zolen met een droge, zachte borstel of een doek.

Dompel de borstel of een doek in het water om de resterende vuil van de zolen te verwijderen. Niet te verzadigen de bovenste leer van de schoenen. Het is het beste om alleen een vochtige doek te gebruiken indien nodig.

Afdrogen van de schoen met een schone, droge doek.

Grondige reiniging

Bekleed de binnenkant van je schoenen met een droge, schone handdoek om hen gedurende het reinigingsproces te beschermen tegen teveel of druppelend water.

Bevochtig een Magic Eraser reinigingskussentje en scrub de hele schoen, het vermijden van suède gebieden, indien aanwezig. Besteden veel aandacht aan de problemen gebieden zoals vlekken en vlekken. Gebruik niet te veel water op de lederen gedeelten van de schoen. Vermijd druppels en loopt van het water.

Whitening tandpasta en een tandenborstel werk goed te sneakers reinigen en kan worden gebruikt in plaats van een Magic Eraser pad. Breng een niet-gel whitening tandpasta om de schoen en gebruik een tandenborstel om voorzichtig te schrobben het oppervlak schoon. Gebruik een vochtige doek schoon te maken uit de tandpasta als u klaar bent.Wrijf maïsmeel zachtjes in een suède delen van de schoen. Laat het zitten voor een paar minuten; dan borstel de maïsmeel af met een droge, schone, zachte borstel.

Maïsmeel absorbeert vet van suede zonder schade of vlekken het. Als maïsmeel wordt bevochtigd, laat enkele uren voor het te drogen voordat u deze verwijdert.

Bevochtig de tong van de schoen met een natte doek. Breng een druppel schaal of wasmiddel en scrub de tong van de schoenen met een zachte borstel. Schrob de binnen- en buitenkant van de tong. Doorgaan schrobben tot de tongen schoon zijn.

Gebruik koud water te spoelen uit de tong. Knijp de tong met je handen totdat het spoelwater koud loopt. Voorkom dat water aan de schoen te voeren.

Whitening Soles Met Sea Glow

Zet op een paar rubberen handschoenen. Giet een kleine hoeveelheid van Sea Glow in een container. Dompel de punt van een penseel of wattenstaafje in de Zee Glow en de heldere rubber delen van de zolen van toepassing zijn. Wees voorzichtig om te voorkomen dat Sea Glow op elk gebied van je schoen, dat is niet duidelijk om vlekken te voorkomen. Sta niet toe dat Sea Glow uit te voeren of infuus.Plaats schoenen in de zon met de zolen naar boven. De zon zal de Sea Glow activeren en te beginnen met het proces van het herstel van vergeelde rubber terug te ontruimen. Controle van de schoenen elke 30 minuten totdat de gewenste heldere bereikt.

Als de Sea Glow droog wordt gedurende die tijd, opnieuw toe te passen met een penseel en plaats het terug in de zon. Niet schoenen in de zon te laten voor langer dan drie uur op een tijdstip of bij temperaturen die 90 graden overschrijden. Overmatig zonlicht en warmte kan schade aan de schoenen, waardoor de zool te scheiden van de schoen. Plaats ice packs onder de schoenen, terwijl zonnen om te voorkomen dat de lijm smelten.

Veeg de Sea Glow van de zolen van je schoenen met een natte doek. Laat geen water of Sea Glow in contact met de rest van de schoen te komen.

Verwijder handdoeken van de binnenkant van de Jordans. Plaats de Jordans in een schoenendoos als ze eenmaal goed droog. Stel een open doos van bakpoeder in de doos met de schoenen. Het deksel weer op de schoenendoos en laat de schoenen in de doos zitten minstens enkele uren. Baking soda zal natuurlijk en veilig geuren te verwijderen uit de schoenen.

Hints

Veeg de schoenen met een doek en verwijder klonten vuil na elke dragen om het bedrag van de schade die u doen om uw Jordans te verminderen.

Plaats de schoenen in de voorkant van de ventilator op een koele, droge plek om te drogen sneller.

Share This Post