Index / Bedrijf / Hoe kan ik afstemmen Apotheek Inventarisatie en boekhouding?

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik afstemmen Apotheek Inventarisatie en boekhouding?

Verzoening van de inventaris met de boekhouding gaat om het nemen van een fysieke inventaris en vervolgens vergelijken van de hoeveelheid van de inventarisatie met inventaris, zoals gehouden door de boekhouding. Een fysieke inventarisatie van de apot

AdvertisementVerzoening van de inventaris met de boekhouding gaat om het nemen van een fysieke inventaris en vervolgens vergelijken van de hoeveelheid van de inventarisatie met inventaris, zoals gehouden door de boekhouding. Een fysieke inventarisatie van de apotheek items vereist ook het opnemen van de vervaldata van de leveringen en medicijnen, die niet meer kan worden afgegeven. Verzoening vereist waarschijnlijk aanpassingen in de boekhouding van de inventaris die is verloren, beschadigde, verouderde of niet meer bruikbaar. De werkwijze voorraadwaarderingsmethode moet worden beschouwd. Het houden van permanente inventarislijsten kan verbeteren en de snelheid verzoening. Andere inventaris methoden kunnen drastisch verhogen van de noodzakelijke werkzaamheden om de fysieke en boekhoudkundige inventaris bedragen met elkaar te verzoenen.

Wat je nodig hebt

papier, pennen, potloden, computer

Fysieke en Accounting Voorraden

Tellen - fysiek hand - alle apotheek inventaris, waaronder alle vormen van medicatie en materialen, evenals de resterende inhoud van geopende flessen of containers. Zorg ervoor dat de fysieke voorraadopname weerspiegelt elke andere medicatie, door de kracht en ook door de respectieve vervaldatum.

Controleer of de boekhouding wordt gecorrigeerd voor alle nieuwe aankopen en voor alle verkoop- en uitbetalingen. Bereken, per de boekhouding, het bedrag van elke drug, die tot uiting moet komen in de fysieke inventaris. Perpetual inventarislijsten voor boekhoudkundige doeleinden omvatten regelmatige aanpassingen voor de verkoop en nieuwe inventaris aankopen, waardoor de noodzaak om afzonderlijke of extra rekeningadministratie aanpassingen te maken, met het oog op de werkelijke datum tijdens het feitelijke inventaris wordt geteld elimineren.

Bevestig dat de fysieke inventarisatie omvat ook de data van aankoop voor de resterende onderdelen van de inventaris en dat de boekhouding goed zijn afgesteld voor de inventaris daadwerkelijk verkocht, wanneer andere dan de perpetual inventory bijhouden methoden worden gebruikt. De definitieve financiƫle waardering van de resterende inventaris moet de werkelijke kosten van de specifieke onderdelen van de inventaris die daadwerkelijk in de fysieke inventaris blijven weerspiegelen.

Maak de juiste aanpassingen aan zowel de fysieke telling en de boekhouding voor het verlopen, verouderd, of andere onbruikbare, beschadigd, verloren of onverkoopbaar onderdelen van de inventaris.

Vergelijk de fysieke telling met de boekhoudkundige recordbedrag voor elk geneesmiddel. Deze moet dezelfde zijn, binnen een acceptabele fouttolerantie.

Controleer of zowel de fysieke inventaris en de boekhoudkundige inventaris bevatten alleen levensvatbare inventaris, die eigenlijk beschikbaar voor verkoop of het gebruik is. Hoewel de soorten aanpassingen van elk type inventaris verschillend zijn, de laatste post-aanpassing inventaris bedragen - de fysieke telling en de boekhouding bedrag - moeten overeenkomen.

Share This Post