Index / Persoonlijke financiën / Hoe juridisch bindende Is een vrijwillige Child Support in Pennsylvania?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe juridisch bindende Is een vrijwillige Child Support in Pennsylvania?

Als u en andere ouder van uw kind zijn niet getrouwd en een van jullie moet kind steun van de andere, kunt u in staat te zijn een vrijwillige overeenkomst te sluiten om een ​​van de ouders betalen de andere. Dit is echter niet hetzelfde als een kind

Advertisement

Als u en andere ouder van uw kind zijn niet getrouwd en een van jullie moet kind steun van de andere, kunt u in staat te zijn een vrijwillige overeenkomst te sluiten om een ​​van de ouders betalen de andere. Dit is echter niet hetzelfde als een kind te ondersteunen orde. Alleen een Pennsylvania rechtbank kan kinderbijslag betalingen te bestellen, maar de ouders tot een akkoord over hoeveel te betalen kan komen.

vrijwillige Ondersteuning

Terwijl sommige ouders in Pennsylvania tot een akkoord te komen met elkaar, waarbij een van de ouders van de andere betaalt om te helpen een kind op te voeden, deze vrijwillige afspraken zijn niet noodzakelijkerwijs juridisch bindend. Zelfs als je tot een akkoord te komen, schrijf het op, ondertekenen, notarieel bekrachtigen het en neemt alle voorzorgsmaatregelen die je kunt bedenken, dat niet een rechter betekent zal later de overeenkomst te volgen als je proberen om de rechter te dwingen de betalende echtgenoot om te voldoen aan het.

Kinderbijslag

In Pennsylvania, alleen een rechter kan een orde van kinderalimentatie te geven. De staat heeft richtlijnen kinderbijslag dat de minimale hoeveelheid steun een ouder naar de andere op basis van verschillende factoren, te betalen vast te stellen zoals hoeveel geld elke echtgenoot maakt, de behoeften van de kinderen en welke ouder is de verzorgende ouder. Een rechtbank heeft de plicht om kind te ondersteunen orders die voldoen aan de behoeften van het kind en kan een overeenkomst die door de ouders, indien zij van mening zou moeten negeren op te leggen.

Vrijwillige Extra ondersteuning

Ouders kunnen in een vrijwillige overeenkomst boven hetgeen de rechter vereist in te voeren. Bijvoorbeeld, als een Pennsylvania rechtbank beveelt de ene ouder naar de andere $ 500 per maand alimentatie te betalen, kan de betalende ouder kiezen om meer te betalen. De ouder kan, bijvoorbeeld, betalen $ 750 per maand voor de ontvanger ouder ook al is ze niet verplicht om dat te doen.

vrijwillige modificaiton

Als een Pennsylvania gerecht voert een kind te ondersteunen orde, kan alleen de rechter die volgorde veranderen. Zelfs als de ontvanger ouder instemt met minder kind te ondersteunen is dan de toegewezen rechter te accepteren, moeten de ouders nog steeds verschijnen voor de rechtbank en de rechter vragen om de betalingen te wijzigen, ongeacht of de ouders proberen te verhogen of het bedrag van de steun besteld verminderen.

Share This Post