Index / Relaties & Family / Hoe je vrouw Liefde Nadat u een Affair

Share This Post

Relaties & Family

Hoe je vrouw Liefde Nadat u een Affair

De nasleep van een affaire kan een pijnlijke en moeilijke tijd voor een getrouwd stel zijn. Vertrouwen is afwezig, en genegenheid en aantrekkingskracht zijn op hun dieptepunt. Als u probeert te verzoenen met uw vrouw na ontrouw, neem dan de volgende

AdvertisementDe nasleep van een affaire kan een pijnlijke en moeilijke tijd voor een getrouwd stel zijn. Vertrouwen is afwezig, en genegenheid en aantrekkingskracht zijn op hun dieptepunt. Als u probeert te verzoenen met uw vrouw na ontrouw, neem dan de volgende tips in aanmerking.

Beƫindig alle contact met je ex-geliefde, zoals vergaderingen, telefoongesprekken, e-mails en sms-berichten. uiteindelijk ook je relaties met haar kring van vrienden en familie om even grote mate als mogelijk, zodat je niet langer deel uit van haar leven. Dit kan betekenen dat het veranderen van baan of zelfs bewegende (met je vrouw, natuurlijk) naar een nieuwe stad. Wees bereid om te gaan met het verdriet van dit verlies, zodat je de realiteit die je nooit zult zien of hebben elk contact met deze persoon weer kunnen aanvaarden.

De diepere oorzaken van de affaire. Uw daad van verraad was een bewuste keuze, en het was ook een symptoom van een overzicht van uw huwelijk. De factoren die defect zich om de relatie te herstellen worden aangepakt. Sommige van deze kunnen onder meer gebrek aan communicatie, seksuele problemen, stress, angst, ziekte of een levensstijl die voorkomt dat je elkaar genoeg tijd doorbrengen.

Volg een onderling overeengekomen plan om vertrouwen en intimiteit te herbouwen. Tijdens deze 'proeftijd', akkoord gaan met een grotere mate van verantwoordelijkheid voor je daden dan heb je in het verleden. Dit kan onder meer transparant te zijn over uw tijd, reizen en communicatie. Het zal aan u en uw vrouw te onderhandelen over de grenzen van deze verantwoording, met behulp van de tolerantie als leidend beginsel in plaats van ultimatums.

Share This Post