Index / Ambachten / Hoe je tassen Versier

Share This Post

Ambachten

Hoe je tassen Versier

Het verfraaien van een tote bag maakt een grote ambachtelijke project voor kinderen en volwassenen. U kunt een tote bag te maken om uw eigen stijl en smaak te geven. Maak een voor verschillende toepassingen, zoals een strandtas, bibliotheek zak en br

AdvertisementHet verfraaien van een tote bag maakt een grote ambachtelijke project voor kinderen en volwassenen. U kunt een tote bag te maken om uw eigen stijl en smaak te geven. Maak een voor verschillende toepassingen, zoals een strandtas, bibliotheek zak en breien levering zak. Ze maken ook doordachte cadeaus voor vrienden en geliefden voor elke gelegenheid. Lege zakken kunnen worden gekocht bij de meeste ambachtelijke winkels, of u kunt de zakken weggegeven bij winkels of evenementen te recyclen. Er zijn vele manieren om een ‚Äč‚Äčtote tas te versieren, dus je kan het wel heel creatief.

Wat je nodig hebt

Stof tote bag

Karton

Was papier

stof verven

borstels ambachtelijke verf

Krijt

Overdrukpapier

Naald

Draad

Versieringen, zoals zijde bladeren, appliques en knoppen

Voorwas de zak voor het schilderen het. Gebruik geen wasverzachter in de spoeling. Laat het goed drogen.

Bedek een stuk karton met vetvrij papier en plaats deze binnenkant van de tas. Dit voorkomt dat de verf doorbloeden en vasthouden aan de binnenzijde van de zak.

Trace een uit de vrije hand ontwerp in krijt. Krijt kan worden weggeveegd als je niet bevalt en wilt beginnen. Zichtbaar krijtlijnen kan worden afgeveegd of af te wassen als je klaar bent schilderen. Tekenen wat voor soort ontwerp dat u wilt, zoals bloemen, sterren, vleermuizen en honkballen, uw naam, of uw favoriete stripfiguur.

Gebruik transfer papier, zo u wilt, om te ontwerpen of tekeningen over te dragen. Transfer papier is gevonden in ambachtelijke winkels en werken als carbonpapier. U plaatst deze over uw draagtas, dan plaatst u het papier met het ontwerp dat u graag op de top van het. Trace over uw ontwerp met de achterkant van een kwast of een chop stick. Zorg ervoor dat u de papieren of de tote bag bewegen terwijl je dit doet te laten. Wanneer u de papieren te verwijderen, krijgt u een overzicht van uw ontwerp te hebben. Dit is een goede optie als je niet overtuigd van uw vrije hand tekening vaardigheden.

Verf op het ontwerp met stof verven. U kunt een kwast te gebruiken of selecteer fijne punt paint tubes verf rechtstreeks op de stof knijpen. Om te voorkomen dat vlekken, laat verf drogen voor het schilderen op of in de buurt met een andere kleur. Laat de verf drogen 24 tot 48 uur voordat er iets naaien op uw tas. Geperst-on verf zal langer duren om te drogen dan geborsteld verf.

Naai de zijden bloemen en bladeren, appliques, patches of knoppen met naald en draad aan uw tas verder te verfraaien.

Hints

Selecteer een tote tas die is licht van kleur. Stoffenverven niet komt opdagen en op donkere kleuren.

Volg de aanwijzingen op de textielverf voor het witwassen van uw tote.

Houd garnituur tot een minimum als de tote zal worden gebruikt door kinderen of voor boodschappen - ze zijn waarschijnlijk om los te komen en bederven het ontwerp.

Share This Post