Index / Onderwijs / Hoe je slechte cijfers adres in een Medical School Application

Share This Post

Onderwijs

Hoe je slechte cijfers adres in een Medical School Application

Krijgen in de medische school is een uitdagende taak, omdat medische scholen zijn zeer selectief bij het kiezen van de aanvragers. Als je slechte cijfers op je cijferlijst, kan u worden gevraagd om deze aan te pakken tijdens het interview proces. Er

AdvertisementKrijgen in de medische school is een uitdagende taak, omdat medische scholen zijn zeer selectief bij het kiezen van de aanvragers. Als je slechte cijfers op je cijferlijst, kan u worden gevraagd om deze aan te pakken tijdens het interview proces. Er zijn een aantal manieren om te gaan over de aanpak van uw slechte schoolprestaties. Al dan niet toelatingscommissies zal kopen in uw verklaringen waarschijnlijk zal variëren van school tot school.

Adres je cijfers in uw toepassing essay. Veel medische scholen vereisen dat je een essay te schrijven aanpakken van uw wens om te gaan naar de medische school, waarom je wilt dat het programma bij te wonen en hoe en waarom je jezelf een gekwalificeerde kandidaat te zijn. Het is een gegeven dat de toelatingscommissies zullen lezen uw essay met je transcripten direct beschikbaar als onderdeel van uw aanvraag pakket. Een van de beste manieren om slechte cijfers aan te pakken is om proactief te pakken uw tekortkomingen. Medische school toelatingscommissies hebben meer kans op een kandidaat die zijn eigen tekortkomingen in plaats van iemand die probeert te verbergen of te negeren adressen waarderen. .

Benadruk het positieve. Ook al heb je nodig hebt om je cijfer tekortkomingen aan te pakken, zorg ervoor dat u nadruk leggen op de positieve aspecten van uw undergraduate ervaring boven de lage punten in uw academische carrière. Als u te veel tijd besteden aan het aanpakken van uw slechte kwaliteit prestaties, kunt u een signaal dat je overdreven zelfbewust over je cijfers en nog niet echt bewust van de waarde van uw onderwijs te sturen.

Leg uit wat je hebt geleerd van de ervaring. Dr. Jeremiah Fleenor, auteur van het boek "The Medical School Interview: Secrets en een System for Success," wijst op de noodzaak om aan te tonen dat u in staat om te leren van je ervaringen, of ze nu goed of slecht zijn. Door het nemen van eigendom van de situatie en niet overemphasizing excuses wordt u verhuur van de toelatingscommissie weten dat je iemand bent die liever de controle neemt dan iemand die wordt geregeerd door zijn eigen omstandigheden. Ook, door te weten waarom u uw slechte cijfers ontvangen wordt u met de toelatingscommissie dat je bewust van je fouten zijn. Zorg ervoor dat je je bewustzijn van de bron van je slechte cijfers te brengen maar het punt niet belabor.

Toon uw reactie op de situatie. Fleenor benadrukt waaruit blijkt dat u uw tekortkomingen zijn aangepakt en hebben de vastberadenheid om het te maken door middel van de ontberingen van de medische school. Misschien een slecht cijfer kreeg u al vroeg in uw college carrière, maar hebben grote kwaliteiten sinds die tijd gemaakt. Of, misschien, je had een moeilijke tijd met een bepaalde klasse die belangrijk zijn voor de medische school zou zijn. Het zou kunnen profiteren om die klasse te herhalen, zelfs als je bent afgestudeerd, gewoon om te laten zien hoe serieus je bent over het aanpakken van je zwakke punten en dat je het materiaal onder de knie hebt.

Je moet ook elke stap mogelijk te nemen om zo hoog als je kan scoren op uw MCAT examen. Daarbij zal de focus off elke slechte cijfers te nemen en tonen de toelatingscommissie iets over uw mogelijkheden. MCAT scores zijn, maar één manier waarop de commissie zal uw aanvraag evalueren, maar het is een vrij belangrijk. Als u slechts marginaal goed scoren op de MCAT kan het nodig zijn om deze nogmaals door te nemen totdat je hoog genoeg in een hogere percentiel rang te worden beschouwd scoren.

Share This Post