Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe je shirt Garters maken

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe je shirt Garters maken

Shirt jarretels zijn een steunpilaar voor bepaalde beroepen. Politieagenten en militairen dragen vaak overhemd kousenbanden houden hun shirts verscholen in op de baan. Deze apparaten zijn vergelijkbaar met bretels maar reduceren de lengte van het bee

AdvertisementShirt jarretels zijn een steunpilaar voor bepaalde beroepen. Politieagenten en militairen dragen vaak overhemd kousenbanden houden hun shirts verscholen in op de baan. Deze apparaten zijn vergelijkbaar met bretels maar reduceren de lengte van het been in plaats van de borst. Ze clip op de uiteinden van een shirt en de toppen van de sokken om shirts stevig verscholen in zijn plaats te houden; ze helpen ook om uw kousen omhoog getrokken. Aangezien overhemd jarretels zijn niet altijd gemakkelijk te vinden, maken van uw eigen zorgen ervoor dat u altijd kunt handhaven van een professionele, op maat gesneden look.

Wat je nodig hebt

Elastisch, 3/4 "brede

Meetlint

Schaar

Garter clips

Slide-experts, kunststof of metaal

Pins

Draad

Naaimachine

Meet de lengte langs de buitenkant van elk been van de onderkant van je shirt naar de top van je sokken. Snijd vier stukken van elastiek deze afstand plus een beetje minder dan 1/3.

Vouw over 1/3 van elk stuk elastiek en draad elk stuk elastiek tot het einde van een kousenband clip. Garter clips zijn verkrijgbaar bij de meeste stof en ambachtelijke winkels.

Voer de doorgeluste boven uiteinde van de elastische via een plastic of metalen schuif regelaar zodat zijn lengte kan worden aangepast. Slide-experts zijn verkrijgbaar bij de meeste stof of ambachtelijke winkels. Of neem het centrum tand uit een riemgesp aan te passen in een dia regelaar.

Voeden de onderste uiteinden van elk stuk elastiek via een andere kousenband clip. Zet ze op hun plaats.

Test de lengte. Knip de uiteinden van het shirt kousenbanden aan de uiteinden van een overhemd en de bovenkant van de sokken. Gebruik twee kousebanden voor elk been. De elastische moet in staat zijn stevig genoeg zijn om het shirt ingedrukt te houden, maar niet te rekken zo strak dat de jarretels zijn ongemakkelijk. Stel de schuif of trimmen de lengte van de elastische nodig.

Steek de onderste set kouseband clips op zijn plaats. Naai rechtdoor in twee lijnen voor versterking.

Hints

Wees voorzichtig bij het dragen van uw overhemd jarretels. Zij kunnen soms snap onverwacht af. Zorg ervoor dat uw elastiek niet te strak gespannen en dat uw clips worden stevig bevestigd aan beide uiteinden.

Share This Post