Index / Huis / Hoe je Marble oppervlakken te reinigen

Share This Post

Huis

Hoe je Marble oppervlakken te reinigen

Marmer is een natuursteen die elegantie toevoegt aan elk huis. Of de marmeren is op de keukenvloer of de badkamer ijdelheid, het verzorgen van marmer is het belangrijk om haar natuurlijke schoonheid behouden. Zorg moet worden genomen niet te beschadi

Advertisement

Marmer is een natuursteen die elegantie toevoegt aan elk huis. Of de marmeren is op de keukenvloer of de badkamer ijdelheid, het verzorgen van marmer is het belangrijk om haar natuurlijke schoonheid behouden. Zorg moet worden genomen niet te beschadigen of verkleuren de marmeren oppervlak tijdens het schoonmaken. Het kiezen van de juiste schoonmaakmiddelen en methoden voor het schoonmaken marmer zal helpen om ervoor te zorgen dat kan worden genoten voor de komende jaren haar schoonheid.

Wat je nodig hebt

 • stofwisser

  microfiber doekje

  spons mop

  zachte lompen

  Water

  Mild afwasmiddel

  Commerciële marmer cleaner

  Tafel zout

  Grapefruit

  3 eetl. bakpoeder

  krijtstokken

  gems

Voer een stof mop over marmeren vloeren om alle stof van het oppervlak te verwijderen. Een microfiber doekje zal volstaan ​​om andere marmeren oppervlakken te reinigen zoals werkbladen.

Bevochtig een spons mop of een zachte doek met duidelijke, warm water. Wring hem goed uit en veeg het marmeren oppervlak met het aan een markeringen of vuil te verwijderen.

Droog het marmeren oppervlak grondig met een schone, zachte doek. Marmer is zeer gevoelig voor water vlekken, dus het is niet aan te raden te laten marmeren lucht drogen

Gebruik een milde afwasmiddel gemengd met warm water voor een diepere reiniging. Reinig het oppervlak met een zachte spons; gebruik dan een doekje met gewoon water te wassen de zeepresten. Droog het oppervlak onmiddellijk.

Reinig de marmeren met een commerciële marmeren schoner. Koop een marmeren schoner gemaakt van marmer distributeur om te voorkomen dat het kopen van een product dat de steen kan beschadigen. Gebruik het product zoals voorgeschreven door de fabrikant.

Breng een zout en grapefruit mengsel om vlekken schoon op marmer. Verspreid keukenzout op een snijplank of een soortgelijk oppervlak. Snijd een grapefruit in de helft en vacht met het zout. Wrijf de grapefruit en zout op de vlek van het marmer, wrijven in de richting van de nerf. Gebruik een vochtige doek om het oppervlak schoon te vegen en droog het grondig.

Pools de marmeren na het schoonmaken. Meng 3 eetl. zuiveringszout in 1 qt. water. Veeg de zuiveringszout pasta op de marmeren oppervlak met een zachte doek. Laat het zitten op het oppervlak ongeveer 3 uur; veeg het oppervlak schoon met een doek en gewoon water. Volg deze door het breken van een paar stokken van krijt en het afvegen van de verkregen poeder op de marmeren met uw hand. Spoel de krijt af met een natte doek, en het oppervlak volledig drogen. U kunt een gems, ook wel bekend als een zeem te gebruiken, als u verkiest. Gebruik de gemzen op een vochtige marmeren oppervlak. Het zal polijsten en droog de marmeren tegelijkertijd.

Hints

Altijd test het product dat u gebruikt op een kleine onopvallende plaats van het marmer voorafgaand aan toe te passen op het gehele oppervlak.

Share This Post