Index / Huis / Hoe je kleren coördinaat in je kast

Share This Post

Huis

Hoe je kleren coördinaat in je kast

Ga niet winkelen voor nieuwe kleren. Het antwoord op het vinden van een stijlvolle outfit kan net zo eenvoudig als het coördineren van de kleren die je al in je kast zijn. Een verwarde kast vol willekeurige stijlen en kleuren kan het moeilijk maken o

Advertisement

Ga niet winkelen voor nieuwe kleren. Het antwoord op het vinden van een stijlvolle outfit kan net zo eenvoudig als het coördineren van de kleren die je al in je kast zijn. Een verwarde kast vol willekeurige stijlen en kleuren kan het moeilijk maken om samen ensembles stuk. De visuele kan overweldigend zijn, de taak ontmoedigend, en de belangrijkste kledingstukken kunnen verdwalen in de shuffle. Om ervoor te zorgen dat je je beste dressing en gebruik te maken van de kleren die je al hebt, geef je garderobe een make-over.

Wat je nodig hebt

  • Kleurenwiel

Verdeel op Artikel en Color

Verdeel kleding in verschillende categorieën. Vrouwen moeten hun kleding te verdelen als volgt: blouses, jurken, broeken, truien en jassen. Mannen moeten hun kleding te verdelen als volgt: shirts, broeken, truien en jassen. Als je ambitieus voelt, verdeel kleren nog verder, zoals het scheiden shirts met korte en lange mouwen.

Plaats blouses en overhemden in het midden van je kast, en werk je weg naar buiten. Zet jurken en rokken aan weerszijden van de blouses en overhemden, en zet broeken, truien en jassen aan weerszijden van de jurken en rokken.

Werk je een weg naar buiten kleur-wise, van licht-gekleurde kleding naar donker, waarbij elke categorie kleding. Bijvoorbeeld, in je shirt / blouse sectie, zet lichtere kleuren naar het midden en ga donkerder terwijl je naar de rand. Als een artikel meer dan één kleur, zoals een gevormde kleding, organiseren dat door zijn meest voorkomende kleur.

Coördineren door Color Only

Verdeel kleren van kleuren die hetzelfde of vergelijkbaar, en naar buiten werken vanuit het centrum van de kast, van licht-gekleurde kleding naar donker.

Probeer om kleding die passen dicht bij elkaar zoveel mogelijk te plaatsen. Raadpleeg het kleurenwiel om te weten of bepaalde kleuren coördineren. Volgens herenkleding website Vraag Andy over kleding, de triade kleuren rood, blauw en geel-werken goed samen. Ook complementaire kleuren-degenen die direct tegenover elkaar op het wiel-en kleuren zeer dicht bij elkaar op het wiel werk, ook.

Vermijd het combineren van kleuren die zijn diverse ruimtes afstand van elkaar op het kleurenwiel.

Hints

Kies stevige plastic hangers aan kromgetrokken hangers of kleding vallen op de vloer te voorkomen.

Opbergen out-of-season kleding om ruimte in je kast te slaan. Als je inpakken een item weg dat je niet het hele seizoen droeg, kunt u overwegen doneren aan uw lokale goede doelen, zoals Goodwill.

Druk een kleurenwiel en tape aan de binnenzijde van je kast, zodat u gemakkelijk kunt bepalen of kleding te coördineren.

Share This Post