Index / Eten drinken / Hoe je je eigen Peanut Butter Machine maken

Share This Post

Eten drinken

Hoe je je eigen Peanut Butter Machine maken

Als u wilt uw eigen pindakaas te maken, hoeft u niet om geld te besteden aan de aanschaf van een dure pindakaas machine. U kunt alledaagse huishoudelijke apparaten gebruiken om uw eigen pindakaas te maken en geld te besparen. Pindakaas is een eenvoud

AdvertisementAls u wilt uw eigen pindakaas te maken, hoeft u niet om geld te besteden aan de aanschaf van een dure pindakaas machine. U kunt alledaagse huishoudelijke apparaten gebruiken om uw eigen pindakaas te maken en geld te besparen. Pindakaas is een eenvoudig recept van pinda's, pinda-olie en zoetstof als u verkiest. U kunt een keukenmachine of blender gebruiken om uw eigen zelfgemaakte pindakaas te maken in een kwestie van minuten.

Wat je nodig hebt

Blender of keukenmachine

Non-stick nevel

Ouderwetse koffiemolen

Spice crusher

Gebruik een oude blender met als enig doel om pindakaas. Omdat het maken van pindakaas in een blender kan stam toe te voegen en te dragen op het, het is een goed idee om een ​​oude gebruiken. Spuit de binnenkant van de blender met non-stick spray om een ​​gladde muur te maken, zodat de pindakaas niet houden aan de muren.

Gebruik een ouderwetse koffiemolen met een kruk. Deze koffiemolens zijn meestal gemaakt van gietijzer en een handgreep aan de bovenkant bevindt waarmee koffiebonen verpletteren in poedervorm. Gebruik dit apparaat om pinda's te verpletteren en maak pindakaas.

Gebruik een specerij breker als pindakaas machine. Een kruid breker is een kom met een groot instrument dat wordt gebruikt voor het verpletteren van kruiden zoals peper, zout en gedroogde bladeren. Dit kan worden gebruikt om pinda verpletteren. Deze werkwijze is arbeidsintensief en zullen pas knapperige pindakaas vanwege het gebrek aan mengen.

Share This Post