Index / tech / Hoe je ID Publiceren op de GAL in Outlook 2007

Share This Post

tech

Hoe je ID Publiceren op de GAL in Outlook 2007

In de informatietechnologie tijdperk veel mensen gebruik maken van e-mail als primair communicatiemiddel, waardoor het risico van diefstal van informatie draagt. U kunt voorzorgsmaatregelen nemen om de vertrouwelijkheid en integriteit van de e-mail g

AdvertisementIn de informatietechnologie tijdperk veel mensen gebruik maken van e-mail als primair communicatiemiddel, waardoor het risico van diefstal van informatie draagt. U kunt voorzorgsmaatregelen nemen om de vertrouwelijkheid en integriteit van de e-mail gegevens te beschermen. Om te helpen bij de bescherming van e-mail, Microsoft Outlook maakt gebruik van digitale id's (certificaten) die u in staat om te sturen en gecodeerde e-mailberichten te ontvangen. Zodra u uw ID publiceren naar Outlook algemene adreslijst (GAL), de digitale id (certificaat) hecht aan het e-mailbericht aan de afzender te valideren aan de ontvanger en ervoor te zorgen dat er geen wijziging van het bericht plaatsvindt tijdens de transmissie.

Wat je nodig hebt

Computer

MS Outlook 2007

Open Microsoft Outlook.

Klik op het menu Extra en selecteer 'Trust Center. "

Selecteer "E-mail Security" aan de rechterkant van het venster Trust Center.

Klik op "Publiceren naar GAL" onder de digitale ID's (certificaten) instelling gelegen in het midden van het venster Trust Center.

Klik op "OK" wanneer u het bericht "Microsoft Office Outlook is op het punt om uw standaard beveiligingscertificaten aan de Global Address List te publiceren."

Hints

Publiceer uw ID (Certificate) aan de GAL nadat u de ID (Certificate) in in uw Outlook Trust Center te importeren.

Share This Post