Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe je haar verven

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe je haar verven

Veel vrouwen liever gaan naar de salon om hun haren gekleurd om gewoon in de veilige kant en niet ervaren 'haarkleur ramp.' Eigenlijk is het verven van je haar op je eigen is rustig gemakkelijk te doen. Wat je nodig hebt Fles haarverf Handdoek 2 plas

Advertisement

Veel vrouwen liever gaan naar de salon om hun haren gekleurd om gewoon in de veilige kant en niet ervaren 'haarkleur ramp.' Eigenlijk is het verven van je haar op je eigen is rustig gemakkelijk te doen.

Wat je nodig hebt

Fles haarverf

Handdoek

2 plastic handschoenen

Voor het gebruik van de kleurstof, zorg ervoor dat het haar deel op vier manieren, zodat het gemakkelijk is om de wortels te kleuren.

Gebruik plastic handschoenen om uw handen te beschermen tegen de kleurstof smeren op.

Giet de vloeibare kleurstof in de ontwikkelaar en schud het goed voor ten minste 15-20 seconden.

Breng de kleurstof aan het haar vanaf de voorkant en naar de achterkant van het hoofd.

Hints

Lees instructies in de haarkleurmiddelen kit veiliger resultaten.

Als je een haar relaxer gebruiken, wacht dan minstens twee weken aan haarkleurmiddelen toe te passen op je haar. Het beste is om semi-permanente kleurstof te gebruiken om haar schade te voorkomen.

De meeste haarverf heeft permanent, semi-permanent en tijdelijk. Kies zorgvuldig wil je wilt of wat je zou worden geplakt met een haarkleur die je niet overweegt te hebben voor een lange periode tijd.

kleur nooit je haar meer dan u zou mogen. Probeer uit te strekken elke kleurstof ten minste twee tot vier maanden. Reapplying dat vaker dan u zou mogen haaruitval of breuk haarstrengen kan veroorzaken.

dye nooit je wenkbrauwen. het is niet alleen schadelijk voor uw ogen, maar kan blindheid veroorzaken.

Niet wassen je haar voorafgaand aan de haarkleuring. Uw hoofdhuid is meer kans op irritatie.

Share This Post