Index / Persoonlijke financiën / Hoe je een Roth Ira Self Directed

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe je een Roth Ira Self Directed

Zelf gericht Roth IRAS zijn een geweldige manier om te plannen voor hun pensioen. Roth IRAS hebben het voordeel ten opzichte van traditionele IRAS in dat u de inkomsten tax free onderworpen aan IRS rules.By kunnen trekken het opzetten van je eigen ze

AdvertisementZelf gericht Roth IRAS zijn een geweldige manier om te plannen voor hun pensioen. Roth IRAS hebben het voordeel ten opzichte van traditionele IRAS in dat u de inkomsten tax free onderworpen aan IRS rules.By kunnen trekken het opzetten van je eigen zelf gericht IRA heb je bovendien het voordeel van het gebruik van niet-traditionele beleggingen, zoals vastgoed, hypotheken, en zelfs in een bedrijf. Een bewaarder met ervaring in het beheer van zelfgestuurd Roth IRAS kan u helpen uw eigen investeringen te richten.

Instructies over het instellen van een Self Directed IRA

Wegstoppen een appeltje voor de dorst voor noodgevallen. U wilt niet te hebben om te proberen te trekken uit uw IRA vlak nadat je het op te zetten.

Settle zo veel schuld als je kunt voordat je IRA. Rente op credit card schulden kan je meer dan je IRA kost zal u.

Bepaal hoe veelzijdig u wilt dat uw IRA te zijn, en hoeveel u bereid bent te betalen vergoedingen. Sommige bedrijven bieden goedkope IRAS, maar hebben een zeer beperkte universum van fondsen of beleggingsmogelijkheden.

Zoek uit wat uw minimale investering zal worden, en proberen om middelen uit te trekken elke maand toe te voegen aan uw IRA.

Open uw account te financieren, en gaan investeren. Haal het advies van een professional op het eerste, terwijl je de touwen te leren. Zoek een bewaarder die zal toestaan ​​om zelf direct uw beleggingen.

Hints

Stel uw Roth IRA, zodat u het volledig online kunnen beheren, van verklaringen aan de automatische ontwerpen elke maand om nog meer geld toe te voegen aan uw account.

Sommige makelaars zal je raken met veel kosten, terwijl anderen slechts tegen betaling van een jaarlijkse vergoeding. Doe je onderzoek en vragen te stellen. Zorg ervoor dat u de vergoeding schema's te begrijpen. Hoge kosten zal eten in uw beleggingsrendementen in de tijd.

Share This Post