Index / tech / Hoe je de codes voor Little Sprongen

Share This Post

tech

Hoe je de codes voor Little Sprongen

Omdat de Kleine Sprongen leersysteem kan uw kind om te controleren wat er gebeurt door middel van een DVD-programma, moet u het invoeren van de juiste codes om deze te communiceren met uw dvd-speler. De game console heeft zowel baby en peuter modes,

AdvertisementOmdat de Kleine Sprongen leersysteem kan uw kind om te controleren wat er gebeurt door middel van een DVD-programma, moet u het invoeren van de juiste codes om deze te communiceren met uw dvd-speler. De game console heeft zowel baby en peuter modes, en de controller kan worden veranderd om te groeien met uw peuter toen hij ontwikkelt nieuwe vaardigheden.

Wat je nodig hebt

Televisie

DVD-speler met afstandsbediening

Klik op "Menu" op de afstandsbediening van de dvd-speler.

Kies "Manual Setup" en druk op "Enter" of "OK."

Druk en houd de gele "Setup" knop tot de Kleine Sprongen controller toont een groen licht.

Druk op de "E" knop op de Little Sprongen toetsenbord.

Voer de code voor uw dvd-speler op uw Little Sprongen controller (zie bronnen), klik vervolgens op "E" weer. Het groene lampje blijft knipperen als het leersysteem probeert te communiceren met uw dvd-speler. Als het lampje stopt met knipperen en is er geen reactie van uw dvd-speler na een minuut, herhaalt u stap 1 tot en met 5 met een andere code voor de fabrikant van uw dvd-speler.

Druk op de rode knop wanneer u wordt gevraagd om te bevestigen dat de koppeling succesvol is geweest.

Hints

Als geen van de codes voor uw dvd-speler werkt, probeer dan codes vermeld als voor gebruikers buiten uw regio (bijvoorbeeld "Buiten Noord-Amerika").

Share This Post