Index / Bedrijf / Hoe je Data Entry Forms

Share This Post

Bedrijf

Hoe je Data Entry Forms

Databases en data-opslag zijn geworden nodige instrumenten voor de meeste organisaties. De uitdaging is het uitzoeken van de beste manier om deze gegevens te gebruiken. Terwijl de gegevens kunnen worden gemanipuleerd met de hand met behulp van spread

AdvertisementDatabases en data-opslag zijn geworden nodige instrumenten voor de meeste organisaties. De uitdaging is het uitzoeken van de beste manier om deze gegevens te gebruiken. Terwijl de gegevens kunnen worden gemanipuleerd met de hand met behulp van spreadsheets, knutselen een effectieve vorm kan sterk verminderen van de noodzaak voor handmatige manipulatie. Het kan ook zorgen voor een enkel punt van toegang voor data onderzoeken en dubbel boekhouden processen te elimineren. Microsoft Access is een populaire tool voor het maken van effectieve data-entry formulieren die ook in Microsoft Excel of een meest andere spreadsheet-applicatie kan worden getrokken. Het volgende zal u laten zien hoe u een data entry formulier te bouwen in Access.

Klik op de knop "Formulieren" op de linkerkant van het scherm. Gebruik de Form Wizard voor een geautomatiseerd gids door de data entry formulier creatie.

Volg de instructies van de wizard. Als de Wizard vraagt ​​u welke velden u wilt gebruiken, ofwel het invoeren van de velden die u wilt of gebruik de suggesties. Voor de toepassing van deze tutorial selecteer "All". Gebruik de dubbele pijl (& gt; & gt;) om deze actie uit te voeren in één stap.

Kies een lay-out. U kunt experimenteren met verschillende lay-outs binnen de wizard om te zien welke het meest geschikt is voor uw behoeften. De meest fundamentele lay-out is in kolom vorm. Kies "Zuilvormige" en selecteer "Next."

Kies de stijl die u wilt dat uw formulier in en de titel. Selecteer "Standaard" en de titel van uw formulier met een relevante naam. Voor dit voorbeeld gebruiken klantcontacten.

Kies "Open het formulier te bekijken of informatie in te voeren." Dit is het laatste scherm. Selecteer de knop 'Voltooien'.

records toevoegen met behulp van de knoppen aan de onderkant van de tabel. Om het formulier aan te passen naar ontwerp te bekijken door te klikken op "View" aan de linker kant van het scherm. Gebruik de knoppen zoals tekstvakken, labels en keuzelijsten om de gebruiker vooraf bepaalde informatie over de aard van de gegevens die nodig zijn voor de inbreng in het formulier te verstrekken. Als u niet de Toolbox, klik op "View" en selecteer "Toolbox." Wanneer u klaar bent, wordt het formulier automatisch op te slaan. Zie Bronnen voor Access data entry formulier templates.

Share This Post