Index / tech / Hoe je bestanden samenvoegen met PDF Creator

Share This Post

tech

Hoe je bestanden samenvoegen met PDF Creator

PDF Creator is een gratis PDF-printer, viewer en editor voor Windows 2000, XP, Vista en 7 besturingssystemen. PDF Creator kan worden gebruikt om twee of meer PDF-bestanden samen te voegen tot een enkel bestand, die vervolgens kunnen worden opgeslagen

AdvertisementPDF Creator is een gratis PDF-printer, viewer en editor voor Windows 2000, XP, Vista en 7 besturingssystemen. PDF Creator kan worden gebruikt om twee of meer PDF-bestanden samen te voegen tot een enkel bestand, die vervolgens kunnen worden opgeslagen of afgedrukt worden.

Download PDF Creator van PDF Forge en installeer het op uw computer. Dubbelklik op het gedownloade EXE-bestand om de installatiewizard te starten.

Dubbelklik op een van de twee PDF-bestanden die u wilt samenvoegen; het zal worden geopend met de standaard PDF-applicatie op uw computer is geïnstalleerd.

Druk op "Ctrl" en "P" om het dialoogvenster Afdrukken te openen. Blader door de lijst met printers op uw computer is geïnstalleerd. Selecteer de printer genaamd "PDFCreator", klik vervolgens op "Afdrukken." Een dialoogvenster verschijnt waarin u wordt gevraagd in informatie over uw PDF in te vullen, zoals 'Auteur' en 'Date. " Voer de gegevens in en druk op de knop met de titel 'Waiting. " Het PDF-document wordt geladen in de PDF Creator wachtrij.

Herhaal de vorige stap met de tweede PDF die u wilt samenvoegen met het eerste PDF.

Klik op "Documenten" op de PDF Creator applicatie en druk vervolgens op "Print". Kies "Bestand opslaan", voer een titel voor het document en klik op "Print" nogmaals. De twee bestanden aan elkaar worden samengevoegd en opgeslagen als één PDF-bestand.

Share This Post