Index / Cars / Hoe installeer je een Soft Top op een Jeep CJ7?

Share This Post

Cars

Hoe installeer je een Soft Top op een Jeep CJ7?

U kunt een soft top op een Jeep CJ7 installeren en te genieten van de veelzijdigheid van het hebben van een converteerbare stijl voertuig op sommige dagen en een beschermende laag op anderen. Zodra u de hardware en montagebeugels, het verwijderen en

AdvertisementU kunt een soft top op een Jeep CJ7 installeren en te genieten van de veelzijdigheid van het hebben van een converteerbare stijl voertuig op sommige dagen en een beschermende laag op anderen. Zodra u de hardware en montagebeugels, het verwijderen en opnieuw installeren van de soft top te installeren is veel gemakkelijker dan de eerste installatie. Het is mogelijk om deze procedure te doen door jezelf, maar het is veel makkelijker om een ​​assistent hulp heb je met de taak.

Wat je nodig hebt

Soft top kit, met bevestigingsmateriaal

Dopsleutel set

Phillips schroevendraaier

Leg uw soft top in de zon om het te verzachten. Het is gemakkelijker te rekken bij deze aandoening.

Verwijder de bouten in de bovenhoeken van de voorruit met een dopsleutel. Er zal één bout in elk van de bovenhoeken zijn.

Leg de voorruit beugels die bij de soft top over de gaten voor de bouten die u zojuist losgeschroefd kwam. Zet ze vast in plaats met dezelfde bouten.

Lijn de lange metalen voorruit houder met de bovenzijde van de voorruit. Duw het naar voren totdat de boutgaten line-up en zet hem op zijn plaats met bouten uit de kit en een dopsleutel.

Pak boog montagebeugels de set en open de deuren aan uw Jeep. Deze lijn 1-inch bij 2 voet beugels met de reeds bestaande gaten in de onderkant kozijn.

Houd de tap-in plaat aan de onderzijde van het kozijn, druk op een bout door de tap-in plaat, omhoog door de boeg montageplaat, en met de hand draai deze op zijn plaats. Herhaal deze bout installatie op alle gaten in de montagebeugels aan elke deur.

Zoek de kleine achterklep behoud haakjes. Plaats de beugel met de "R" aan de bovenkant, rechterkant van de achterklep, en zet het vast met een schroef en Phillips schroevendraaier. Plaats de "L" beugel aan de linkerkant en zet het op dezelfde manier.

Zoek de boog verzamelingen, die twee metalen buizen die een 90 graden hoek op hen zijn. De clip op elke boog montage moet naar binnen wijzen, en de steun aan de uiteinden moeten zitten tegen het frame van uw Jeep achter de stoel en deuropeningen. Beveilig deze samenstellen op zijn plaats met de bouten die bij de soft top kit kwam.

Laat de achterklep en vind de twee bogen aan de linkerkant en twee aan de rechterkant. Duw twee tegengestelde uiteinden aan elkaar tot twee boeg stukken in plaats van vier vormen.

Line de verticale stang van de boog vergadering met het gat in de boeg montage beugel. Laat de stang rust in dit gat.

Strek de horizontale stang van de boog montage van boven het kozijn op de voorruit frame hoek. Duw het einde van deze stang door het gat daar tot schuift door het gat.

Instrueer uw assistent aan de ene kant van de kap grijpen terwijl je de ander te grijpen. Trek het deksel op de bovenkant van de CJ7, helemaal tot aan de voorruit. Zoek het midden inkeping op de zachte bovenrand, duw hem neer met middelmatige druk op het midden van de voorruit houder, en werk je weg naar de zijkanten van de Jeep.

Trek de kap naar de achterkant van de Jeep als je terug naar de achterkant boeg staaf beklimmen. Zorg ervoor dat de soft top gaat over de rug boog staaf voordat je het krullen onder de roede en vastklikken op de boeg.

Trek de kap in de richting van elke hoek riem rail. Loop de harde kunststof rand van de soft top onder de riem rails om het veilig op zijn plaats.

Zet de achter- en zijruiten in plaats van langs de ritsen up aan elke kant en gewoon zippen ze op. Er zullen twee ritsen voor elk venster.

Plaats de achterklep bar op het onderste deel van de achterruit met een rubberen gedeelte van de bar naar u toe. Duw de bar in plaats van de rechter benedenhoek naar de andere kant. Houd deze op zijn plaats met laadklep beugels die u eerder hebt geïnstalleerd.

Trek de achterruit naar beneden en zet de plastic rand in de band rail. Trek de stof rond de ramen totdat het vangsten op de verticale stang. Doe hetzelfde voor het weefsel rond de deuren tot het vangsten op de horizontale stang.

Hints

Stel de boeg als je nodig hebt om de stof van de soft top te scherpen. Beweeg de beugels in of uit, afhankelijk van uw behoeften.

Share This Post