Index / tech / Hoe in te loggen op Yahoo Messenger

Share This Post

tech

Hoe in te loggen op Yahoo Messenger

Yahoo! Messenger is een van de meer bekende instant messaging programma's, samen met programma's als Windows Live Messenger en Skype. Volgens Pingdom.com, waren er 47 miljard instant messages over de hele wereld per dag verstuurd in 2009. Statistieke

Advertisement

Yahoo! Messenger is een van de meer bekende instant messaging programma's, samen met programma's als Windows Live Messenger en Skype. Volgens Pingdom.com, waren er 47 miljard instant messages over de hele wereld per dag verstuurd in 2009. Statistieken als deze tonen aan dat instant messaging blijft een populaire vorm van communicatie. Wilt u Yahoo! Messenger te gebruiken, het eerste wat je hoeft te doen is inloggen.

Open de Yahoo! Messenger-programma. Klik op "Start" en kies "All Programs" of "Programma's" te vinden. Als u niet beschikt over Yahoo! Messenger, zult u nodig hebt om het vooraf te downloaden om in te loggen.

Klik op "Aanmelden". Typ uw Yahoo! ID en wachtwoord. Als u niet beschikt over een Yahoo-ID, moet u een account maken voor het gebruik van Yahoo! Messenger.

Klik op "Aanmelden" om in te loggen op uw Yahoo! Messenger-account.

Hints

Bezoek Messenger.yahoo.com om de nieuwste versie van Yahoo! Messenger downloaden.

Om een ​​nieuwe Yahoo! -account Te maken, bezoek Yahoo.com en klik op "Aanmelden".

Share This Post