Index / Onderwijs / Hoe het verbeteren van uw SAT score van 200 punten

Share This Post

Onderwijs

Hoe het verbeteren van uw SAT score van 200 punten

Scholastic Aptitude Tests, ook bekend als de SAT, de barometer gebruikt door hogescholen en universiteiten voor toelating. Toelating officieren factor in de score met studenten 'Grade-point gemiddelden en de middelbare school transcripten in het bepa

AdvertisementScholastic Aptitude Tests, ook bekend als de SAT, de barometer gebruikt door hogescholen en universiteiten voor toelating. Toelating officieren factor in de score met studenten 'Grade-point gemiddelden en de middelbare school transcripten in het bepalen van de komende eerstejaars klasse. Het verbeteren van uw score met 200 punten is een belangrijke stap en kan je in een andere categorie onder bezwarende titel te zetten. U kunt de cutoff te maken en hebben meer mogelijkheden. Er zijn manieren om uw percentage van de juiste antwoorden op de wiskunde en kritisch lezen te verhogen en het verbeteren van uw essays. Een extra 200 punten is niet gemakkelijk, maar kan worden bereikt met een aantal specifieke voorbereidende werkzaamheden.

Wat je nodig hebt

practice Tests

timer

potloden

gummen

Verhoog uw woordenschat elke dag een beetje. Boor nieuwe woorden en definities als onderdeel van je dagelijkse routine. Doe kruiswoordpuzzels en woordzoekers. Een 200-punt verschil op de test kan worden bereikt als je de betekenis van meer woorden kennen, zodat u meer verkeerde keuzes op multiple-choice en het lezen van passages te elimineren.

Master voor eens en altijd een of twee wiskunde concepten die je dan hebt overgeslagen in het verleden. Onthoud formules die je aansluit op de testdag, en te elimineren hoeven te klauteren om strategieën te roepen. Onderstreep sleutelwoorden in wiskunde woord vragen af ​​te breken en te vereenvoudigen. Denk eerder dan laat een antwoord leeg.

Oefen het schrijven van een essay met behulp van een timer en methodisch werken aan een inleiding, het lichaam en de sluiting op te nemen. Hebben overgang woorden en zinnen, zoals aan de andere kant, en anderszins, mentaal handig om uw essay stromen soepel. Schets je gedachten. Onnodig punten worden afgetrokken als je wandelen en doen een essay-formaat niet volgen.

Zorg voor voldoende rust de dag voor de SAT en eet een voedzame evenwichtige maaltijd. Jurk in lagen op te zetten of opstijgen bovenkleding, afhankelijk van de temperatuur in de testruimte. De SAT is een lange-test. U kunt de concentratie te verliezen en missen drie of meer vragen in elke sectie, wat neerkomt op 200 punten als je niet mentaal alert.

Hints

Het kennen van de test-formaat kan stress verlichten op testdag.

Share This Post