Index / tech / Hoe het streamen van Hulu Van PC naar TV

Share This Post

tech

Hoe het streamen van Hulu Van PC naar TV

Hulu is een video streaming-dienst die u toelaat om honderden tv-shows en films te kijken van ABC, NBC, FOX en andere netwerken. Een van de nadelen aan Hulu is dat, met ingang van april 2011, zijn er niet veel opties voor het streamen van shows van H

Advertisement

Hulu is een video streaming-dienst die u toelaat om honderden tv-shows en films te kijken van ABC, NBC, FOX en andere netwerken. Een van de nadelen aan Hulu is dat, met ingang van april 2011, zijn er niet veel opties voor het streamen van shows van Hulu op uw TV. Sommige gebruikers krijgen rond dit door hun computer naar hun tv aansluiten, zodat zij de Hulu website kunt gebruiken.

Wat je nodig hebt

PC met video-out

Plaats uw computer binnen een paar voeten van uw TV.

Sluit het ene uiteinde van de juiste kabel aan op de video-out-poort op uw PC of laptop. Bijvoorbeeld, als uw pc beschikt over een 'HDMI-Out "poort, zou u een HDMI-kabel gebruiken.

Steek het andere uiteinde van uw video-kabel aan op uw tv, dan overschakelen naar de juiste "input" kanaal met behulp van de afstandsbediening.

Open een webbrowser op uw computer en ga naar de Hulu website op Hulu.com.

Zoek en een video af te spelen.

Klik op de button box in de rechterbenedenhoek bovenhoek van het scherm. Dit zal uw video uit te breiden naar het volledige scherm op uw tv. Dit emuleert de werkelijke-TV kijken ervaring. Om het volledige scherm te ontsnappen, drukt u op de Esc-toets op het toetsenbord.

Share This Post