Index / Bedrijf / Hoe het opzetten van PayPal om betalingen automatisch overbrengen naar een bankrekening

Share This Post

Bedrijf

Hoe het opzetten van PayPal om betalingen automatisch overbrengen naar een bankrekening

Veel ondernemers gebruik maken van PayPal als een middel van het verzamelen van betalingen van hun klanten. Echter, in de standaard modus, PayPal vereist dat de ondernemer in te loggen op zijn account elke keer dat hij wil toegang tot zijn tegoeden e

Advertisement

Veel ondernemers gebruik maken van PayPal als een middel van het verzamelen van betalingen van hun klanten. Echter, in de standaard modus, PayPal vereist dat de ondernemer in te loggen op zijn account elke keer dat hij wil toegang tot zijn tegoeden en het geld op zijn bankrekening handmatig overzetten van de PayPal-rekening. Voor sommige zakelijke klanten, zal PayPal een programma genaamd Auto Sweep die automatisch maakt geld uit de PayPal-account naar een bankrekening op het einde van elke dag toestaan.

Log in op uw merchant PayPal-rekening en vind de "Contact" link onderaan de pagina. Klik op deze link en selecteer de "Help via de telefoon" optie. Die optie brengt u naar een pagina die u voorziet van een klantenservice telefoonnummer en andere informatie, waaronder een beveiligingsplan PIN, dat je nodig hebt om te bellen.

Bel de klantenservice lijn en vertel hen dat je geïnteresseerd bent in staat te stellen de Auto Sweep-functie op uw PayPal-merchant account zijn. U moet de klantenservice vertegenwoordiger te voorzien van specifieke informatie over de rekening, zodat hij de optie kan onderzoeken.

Laat de klantenservice vertegenwoordiger te kijken naar Auto Sweep. Als u zijn goedgekeurd voor Auto Sweep, zal PayPal het programma op afstand mogelijk te maken. Het zal verschijnen op uw PayPal-profiel menu kort daarna.

Neem contact op met PayPal als je wilt Auto Sweep schakelen of hebben problemen met de functie.

Hints

Dit programma is mogelijk niet beschikbaar voor alle PayPal-leden zijn. Neem contact op met een PayPal-vertegenwoordiger om te zien of u in aanmerking komt.

Share This Post