Index / Huisdieren / Hoe het opzetten van een vogelkooi

Share This Post

Huisdieren

Hoe het opzetten van een vogelkooi

Stap 1: Cage Selection Als u overweldigd door de grote selectie van verschillende kooien in de dierenwinkel voelt, rekening houden met de grootte van uw vogel. Als u eigenaar bent van een grote vogel, zal hij krap en niet in staat om zijn vleugels ui

Advertisement

Stap 1: Cage Selection

Als u overweldigd door de grote selectie van verschillende kooien in de dierenwinkel voelt, rekening houden met de grootte van uw vogel. Als u eigenaar bent van een grote vogel, zal hij krap en niet in staat om zijn vleugels uit te slaan in een te kleine kooi. Kleinere vogels, zoals kanaries en vinken, gedijen in kooien die hen in staat stellen om vrij heen-en-weer vliegen. Parkieten zijn heel actief, en vereisen een kooi die is breed en hoog. Valkparkieten hebben een kooi die groot genoeg zijn om hun lange staart en het hoofd kuif passen zonder gevaar van hen verpletteren. Als vuistregel, de aanschaf van een kooi die ten minste twee keer de lengte van de spanwijdte van uw vogel in de diepte, breedte en lengte. Een ruime kooi zal het vrij verkeer mogelijk te maken en het risico van beschadiging veer.

Waarschuwing

Vóór de aankoop van een kooi, zorg ervoor dat de staven zijn verdeeld dicht genoeg bij elkaar, zodat uw vogel zijn kleine lichaam niet kan knijpen of ga via hen.

Tip

Metal kooien bieden meestal de sterkste bouw, en zijn het makkelijkst te reinigen en te desinfecteren.

Stap 2: Essential Items

voor pellets / zaden, vast voedsel en water - uw vogel zal drie kommen nodig. Selecteer roestvrij staal of high-impact plastic kommen uit een dierenwinkel die in staat zijn aan strenge dagelijks desinfecteren en wassen weerstaan ​​zonder uit elkaar te vallen zal zijn. Veel kommen zijn gebouwd om op te hangen van de zijkanten van de kooi, die gemakkelijk te vullen en bieden ook ruimte voor uw vogel baars zijn. Gebruik schalen die in de plaats kan worden vergrendeld om rommelig morsen voorkomen dat uw actieve vogel kloppen ze over.

Waarschuwing

Plaats het voedsel, water en baden gerechten in een plaats waar ze niet zullen worden besmet met vogelpoep.

Tip

Plaats een voering onder de draad bodem van de kooi weggegooid voedsel en uitwerpselen, die zorgt voor gemakkelijker opruimen vangen. U kunt gebruik maken van papieren handdoeken of een krant voor de liner.

Stap 3: Interior Decorating

Wat je nodig hebt

perches Toys

Toys zal voorkomen dat uw vogel uit steeds vervelen. Ze houden ook hem bezig terwijl u weg bent, het voorkomen van eenzaamheid. Een verveeld of ongelukkig vogel is met een hoog risico voor het ontwikkelen van gedrags- en gezondheidsproblemen. Kies speelgoed dat mentaal stimuleren uw vogel en rijdt zijn nieuwsgierigheid, zoals puzzels, spiegels, klokken en bochtige speelgoed. Ander speelgoed, zoals schommels, ladders en geknoopte touwen, bieden fysieke stimulatie. Chew speelgoed zijn uitstekend geschikt voor het houden van de snavel van uw vogel sterk. Vogels uiteindelijk vervelen spelen met hetzelfde speelgoed, net als kinderen, dus draai ze om de paar dagen.

Uw vogel besteedt het grootste deel van de tijd op zijn voeten, zodat hij vraagt ​​comfortabel staan ​​vlekken. Plaats zitstokken op verschillende hoogten hele kooi een interessante omgeving. Zitstokken kan worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals touw, hout, of gehard plastic. Gebruik ten minste één of twee concrete zitstokken. Een concreet baars biedt uw vogel met een ideale plek om zijn nagels en snavel bruidegom. Vermijd het plaatsen van zijn zitstokken direct boven zijn voedsel en water kommen.

Tip

Plaats de zitstokken in een gebied dat niet zijn pad zal blokkeren of schadelijk zijn veren als hij beweegt rond zijn kooi.

Waarschuwing

Vogels zullen hun speelgoed en zitstokken kauwen, dus alleen gebruik maken van items gemaakt van niet-toxische materialen ... Vermijd speelgoed dat verwijderbare onderdelen die uw vogel zou kunnen inslikken bevatten.

Stap 4: locatie, locatie, locatie

Vogels zijn sociale wezens. Kies een plaats waar familie-activiteit plaatsvindt, zodat uw vogel staat om te communiceren met mensen en zal niet het gevoel geïsoleerd. Zorg ervoor dat de kooi is niet te laag of te hoog - streven naar ongeveer borsthoogte. Het houden van de kooi te laag is, kan ertoe leiden dat uw vogel angstig of bang te voelen. Als vogels hoger dan ooghoogte worden gehouden, leidt hen te geloven dat ze superieur zijn aan hun eigenaars. Vermijden om de kooi in het midden van de kamer. Een veilig gevoel, vogels vereisen ten minste één zijde van de kooi tegen een muur. In het ideale geval de beste plaatsing is in een hoek waar de vogel twee muren voor extra veiligheid kan hebben.

Waarschuwing

Houd de kooi uit de buurt van elektrische draden, rolluiken, aquaria, verwarmingssystemen, airconditioners en uit sterk zonlicht. Vogels hebben zeer gevoelige luchtwegen, dus moet niet in gebieden die rook, rook of sterke geuren uitstoten worden gehouden. Zorg ervoor dat de kooi is out-of-bereiken om peuters en andere huisdieren.

Share This Post