Index / tech / Hoe het opzetten van een Sprint Airave

Share This Post

tech

Hoe het opzetten van een Sprint Airave

De Sprint AIRAVE basisstation biedt cellulaire signalen in gebouwen waar ze anders niet beschikbaar. De AIRAVE verbindt met de de Sprint landelijk netwerk met behulp van een breedband internetverbinding. Het basisstation geeft vervolgens een Sprint m

AdvertisementDe Sprint AIRAVE basisstation biedt cellulaire signalen in gebouwen waar ze anders niet beschikbaar. De AIRAVE verbindt met de de Sprint landelijk netwerk met behulp van een breedband internetverbinding. Het basisstation geeft vervolgens een Sprint mobiele signaal voor een oppervlakte tot 5.000 vierkante voet, met gelijktijdige toegang voor maximaal drie Sprint telefoons. Wanneer u uw-AIRAVE uitgerust thuis of op kantoor te verlaten, worden uw gesprekken automatisch overgebracht naar de Sprint-netwerk, zodat u het gesprek kan worden voortgezet.

Wat je nodig hebt

internet modem

Vast router met Ethernet-poort

Trek de stekker van uw modem en router.

Stel de AIRAVE basisstation in de buurt van een gesloten raam. Sprint beveelt het positioneren van het apparaat in een verhoogde plek, zoals een boekenplank of kast.

Sluit de Ethernet-kabel aan op uw bedrade router aan de ene kant en de WAN-poort aan de achterkant van de AIRAVE.

Sluit de kracht om je modem en router. Sluit de ronde voedingsconnector aan op de DC 5V poort aan de achterkant van de AIRAVE. Sluit het andere uiteinde van de voedingskabel aan op een actief stopcontact of bar.

Zet de schakelaar aan de achterkant van het apparaat naar de "On" positie.

Controleer of de LED op de voorkant van de AIRAVE correct functioneren. Het lampje moet een constante blauw, wat aangeeft het apparaat macht. Het systeem licht moet ook een gestage blauw zijn, wat aangeeft dat het apparaat correct is aangesloten op het netwerk van Sprint. De GPS en WAN-LED's moeten ook een solide blauw zijn, wat aangeeft dat het basisstation heeft een GPS-signaal en een verbinding met het internet via Ethernet, respectievelijk.

Controleer uw Sprint mobiele telefoons om te controleren of de signaalsterkte is verbeterd.

Share This Post