Index / Persoonlijke financiën / Hoe het opzetten van een Index Fund

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe het opzetten van een Index Fund

In 1949, een Princeton student onderzocht de markt de prestaties van de professionele portfolio managers. Zijn studies toonden aan dat een index, zoals de Standard & Poor's 500, samengesteld uit de 500 grootste Amerikaanse beursgenoteerde onderneming

AdvertisementIn 1949, een Princeton student onderzocht de markt de prestaties van de professionele portfolio managers. Zijn studies toonden aan dat een index, zoals de Standard & Poor's 500, samengesteld uit de 500 grootste Amerikaanse beursgenoteerde ondernemingen, zou regelmatig beter presteren dan 75 procent van de investment managers. In 1976, Vanguard Investments gemaakt en de eerste indexfonds, op basis van de S & P 500 op de markt gebracht, en zo'n grote aanhang dat professionele vermogensbeheerders en beleggingsfondsen begon het klonen van de verschillende indexen opgedaan. Hoewel het moeilijk is voor een individu nauwkeurig zelfs een kleine breedte, zoals de 30 bestanden weergegeven door de Dow Jones klonen, veel investeringen verpakte producten bestaan ​​die dubbele indices of marktsectoren.

Bepaal de marktindex u van plan bent te klonen. De Dow Jones Industrial Average bevat slechts 30 verschillende bestanden. Andere indexen zijn veel groter, zoals de S & P 100 en 500, en de Russell 2000. Fondsen dupliceren van deze indices over het algemeen hun portefeuilles beheren via automatisch gegenereerde computer transacties.

Figuur van het percentage elk elke sector markt stock of bezet uit de hele en de aankoop exacte bedragen.

Opnieuw in evenwicht brengen van de inhoud van uw portefeuille dagelijks in om een ​​echte kloon van uw gekozen index hebben, omdat dit percentage zal veranderen als de markt reageert op economische gebeurtenissen.

Overweeg de aanschaf van alleen de aandelen met de grootste voorstellingen marktaandeel in elke index, of elke bedrijfstak sector vertegenwoordigd in de index. Door de weging die in de samenstelling van bepaalde indexen, prestaties van deze weinige overspoelt de uitvoering van alle andere in de index.

Denk aan de kosten van het beheer van uw index portefeuille ten opzichte van beleggen in een beleggingsfonds indexfonds. Over het algemeen is er weinig of geen stock picking die betrokken zijn bij deze fondsen, dus tenzij je van plan om de samenstelling van de indices met uw eigen keuzes te bewerken, je waarschijnlijk beter dan een verpakte fonds uit te voeren zijn.

Hints

U kunt beleggingsfondsen, investeringen unit trusts (UIT) en exchange traded funds (ETF) dat de verschillende indexen te klonen te kopen. U kunt ook het opzetten van uw fonds om de belangrijkste sectoren van de markt het gebruik van deze verpakte producten vertegenwoordigen.

Professioneel beheerde indexfondsen beter presteren dan de stock-picking portfolio managers, omdat zij vertegenwoordigen totale markt richting. Ze zijn onhandig om in evenwicht te brengen en deskundigen vermoeden dat ze op de markt richting louter beïnvloeden vanwege de enorme omvang van hun investeringen.

Share This Post