Index / Huis / Hoe het opzetten van een draagbare airconditioner die Works

Share This Post

Huis

Hoe het opzetten van een draagbare airconditioner die Works

Portable airconditioners bespaart u geld, terwijl nog steeds een veel gebruikte ruimte in uw huis koel te houden. Als u besluit om een ​​andere ruimte te koelen, gewoon de stekker uit de draagbare airconditioner en rol het naar een nieuwe kamer. Echt

Advertisement

Portable airconditioners bespaart u geld, terwijl nog steeds een veel gebruikte ruimte in uw huis koel te houden. Als u besluit om een ​​andere ruimte te koelen, gewoon de stekker uit de draagbare airconditioner en rol het naar een nieuwe kamer. Echter, om voor een draagbare airconditioner om efficiënt te werken, moet je een paar dingen over de juiste plaatsing en configuratie van het apparaat, evenals de elektrische behoeften kennen.

Plaats de draagbare airconditioner in de buurt van een geaard stopcontact. Sommige modellen mogelijk ook bij een raam te plaatsen voor afzuiging doeleinden. Steek de airconditioner in een extensie stopcontact.

Plaats de mobiele airconditioner op een stevige, vlakke ondergrond. Dit is vooral belangrijk als uw airconditioner niet naar buiten komt vent. Kantelen kan het water veroorzaken om uit te morsen van onder uw airconditioner, die een gevaarlijke elektrisch gevaar ontstaat.

Stel de draagbare airconditioner in een ruimte die 20 inches van de ruimte rond het hele apparaat mogelijk maakt. Plaats nooit items in de voorkant van een lopende mobiele airconditioner.

Verwijder de persslang van de achterkant van de mobiele airconditioner, indien nodig. Trek de ronde adapters uit de ruimte aan de achterzijde van de airconditioner, naast de afvoerslang. Verleng de afvoerslang en draai één adapter aan elk uiteinde.

Schuif één adapter terug op de mobiele airconditioner en schuif het andere uiteinde op de meegeleverde venster kit. Open uw raam, en plaats een meegeleverde foam zegel op onderste frame van het venster en de onderkant van de bodem sjerp's.

Steek het raam kit in de raamopening, tegen het schuim zeehonden. Druk de onderste vleugel zo ver mogelijk naar de kit zijn plaats te houden. Plaats een andere schuim zeehond in het gat waar de bodem sjerp overlapt de bovenste sjerp.

Share This Post