Index / Bedrijf / Hoe het opzetten van een beveiliging Patrol

Share This Post

Bedrijf

Hoe het opzetten van een beveiliging Patrol

Het opzetten van een security patrouille vraagt ​​veel kennis en geduld. Er zullen ideeën stuitte op verzet van de buurtbewoners en de patrouille vrijwilligers. Vergeet veiligheidspatrouilles zijn begonnen om te voorkomen dat een gebied veilig, niet

AdvertisementHet opzetten van een security patrouille vraagt ​​veel kennis en geduld. Er zullen ideeën stuitte op verzet van de buurtbewoners en de patrouille vrijwilligers. Vergeet veiligheidspatrouilles zijn begonnen om te voorkomen dat een gebied veilig, niet te dringen op de privacy wat anders. Dus als je het simpel te houden en hebben genoeg mensen bereid op te geven een paar uur om het gebied veilig te houden, moet je geen grote problemen te hebben.

Wat je nodig hebt

Kaarten van het gebied moet worden gepatrouilleerd

vrijwilligers

Zaklampen

Cars (indien niet te doen voetpatrouilles)

Walkie-talkies

Telefoons

Goedkeuring van huiseigenaren

Het opzetten van een beveiliging Patrol

Maak een plattegrond van het gebied dat moet worden gepatrouilleerd. Markeer de grenzen van de woningen die zullen worden opgenomen. Gebruik een richtlijn voor wat voor soort patrouilles je gaat doen zowel te voet, per fiets of in de auto. Elk van hen zal verschillende niveaus van betrokkenheid van de vrijwilligers nodig hebben.

Maak kennis met de buren te leren kennen. Zoek uit wie leeft bij elk huis en wat voor soort auto is meestal in hun oprit. Maak aantekeningen voor elk van de leden van uw patrouille. Hoe meer dingen die de patrouille vrijwilligers weten over de buurt hoe beter ze kunnen hun baan van het voorkomen of melden van misdaden te doen.

Beslis wie zal toezien op uw patrouilles. Als het verband van de huiseigenaar, zorg ervoor dat je een leidraad voor noodgevallen. Dit zal vergaderingen met de raad van bestuur nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden, zoals wie patrouille vrijwilligers kunnen contact opnemen tijdens bepaalde soorten noodsituaties te schetsen.

Screen uw patrouille vrijwilligers zorgvuldig. Er mogen geen misdadigers of zedendelinquenten mogen deelnemen. Dit zou het bestuursorgaan open te stellen voor de verplichtingen als de juiste screening niet wordt gedaan.

Zoek een blok leider of gebied leider die zal opzetten schema's en de afgifte van de juiste apparatuur om de patrouilles. Deze persoon moet een lange tijd inwoner van het gebied dat de huiseigenaren kent zijn. Deze persoon zal eventuele problemen naar de volgende shift te melden.

Maak maandelijkse verslagen aan de huiseigenaren op een vergadering. Laat ze reageren als ze het gevoel er zijn problemen die moeten worden aangepakt. Als je de huiseigenaren een stem in hoe de dingen gedaan te geven, krijgt u meer samenwerking en minder wantrouwen van de patrouilles te zien.

Hints

Deelnemen aan de vereniging van huiseigenaren in alle fondsenwervers en evenementen. Bieden aan direct verkeer of patrouille parkeerplaatsen.

Neem contact op met de lokale politie om het even welke richtlijnen zij zouden kunnen hebben voor uw veiligheid patrouille te verkrijgen.

Share This Post