Index / Ambachten / Hoe het ontwerpen van een Rhinestone patroon voor een Kunstschaatsen jurk

Share This Post

Ambachten

Hoe het ontwerpen van een Rhinestone patroon voor een Kunstschaatsen jurk

Kunstschaatsen jurken worden vaak op maat gemaakt met ingewikkelde strass patronen en ontwerpen. Maak je eigen strass patroon door te bladeren schaatsen aanbod sites voor ideeën en inspiratie en door het controleren van patronen uit ambachtelijke boe

AdvertisementKunstschaatsen jurken worden vaak op maat gemaakt met ingewikkelde strass patronen en ontwerpen. Maak je eigen strass patroon door te bladeren schaatsen aanbod sites voor ideeën en inspiratie en door het controleren van patronen uit ambachtelijke boeken en websites. Praktijk lijmen ontwerpen op stukjes papier of schroot kunstschaatsen jurk materiaal voor het plaatsen van steentjes op de werkelijke jurken, zodat er geen goede jurk materiaal verspillen. Maak patronen voor vrienden en familieleden die schaatsen of dansen, omdat veel dance kostuums ook vereisen het gebruik van strass patronen.

Blader kunstschaatsen kleding sites voor strass patroon van ideeën. Print foto's die u wilt voor inspiratie of schetsen favoriete patronen in een notebook.

Kijk door ambachtelijke boeken voor ideeën over strass patronen. Er zijn ook ambachtelijke websites die strass patroon ideeën en sjablonen bieden.

Schaf steentjes op ambachtelijke winkels of online. Online sites bieden een verscheidenheid aan steentjes om uit te kiezen, evenals informatie over hoe je steentjes en strass projectideeën toe te passen.

Koop een vlakte kunstschaatsen jurk van online winkels, evenals speciale lijm gemaakt voor gebruik met steentjes en skate jurk stof. Dergelijke lijm is beschikbaar in spuit vorm voor gemakkelijke toepassing op de meeste skate en kleding dans en uitrusting sites.

Leg uw steentjes over de jurk, totdat u uw gewenste patroon. Praktijk lijmen patroon ontwerpt op stukjes papier of schroot kunstschaatsen jurk materiaal indien gewenst. Mix en match strass; richten zich een patroon op de bovenkant, onderkant of de mouwen van de jurk; of maak symmetrische patronen of een grote strass ontwerp in een aangewezen gebied van de jurk, zoals strass bloemen, vlinders of andere ingewikkelde ontwerpen. Het patroon kan zo eenvoudig of zo ingewikkeld zijn als nodig is, afhankelijk van de voorkeur van de schaatser voor wie u het ontwerpen van het patroon.

Hints

Kijk voor schaatsen kostuum patronen op online shopping sites.

Share This Post