Index / Onderwijs / Hoe het ontwerpen van een kwalitatief onderzoek Outline

Share This Post

Onderwijs

Hoe het ontwerpen van een kwalitatief onderzoek Outline

Als je een student, in het bijzonder in de sociale wetenschappen veld, kunt u worden gevraagd om een ​​kwalitatief onderzoek paper te schrijven. Kwalitatief onderzoek papers zijn bedoeld om lezers te helpen begrijpen problemen die misschien niet 'zwa

AdvertisementAls je een student, in het bijzonder in de sociale wetenschappen veld, kunt u worden gevraagd om een ​​kwalitatief onderzoek paper te schrijven. Kwalitatief onderzoek papers zijn bedoeld om lezers te helpen begrijpen problemen die misschien niet 'zwart-wit' antwoorden, zoals "Waarom de ouders willen dat hun kinderen te excelleren in hun onderwijs? ' In tegenstelling tot standaard research papers die streven naar een feit of theorie vast te stellen of te bewijzen, kwalitatief onderzoek papers proberen om diepere betekenissen en nuances van betekenis te vinden. Een effectieve kwalitatief onderzoek schets is van essentieel belang.

Geef je kwalitatief onderzoek papier een titel. Schrijf een samenvatting van de inhoud. Ook de samenstelling van een inhoudsopgave en schrijf een introductie. De inleiding moet uw lezer zich richten op de vragen die u in uw onderzoek verkend en zal proberen te beantwoorden in uw papieren.

Leg je onderzoeksmethodologie, waarom je het hebt gekozen, en waarom het belangrijk is om de bevindingen van je studie.

Bespreek het kader van je studie, zowel sociaal, historisch of politiek, en waarom je lezers moet de zorg over het onderwerp en je onderzoek.

Analyseren en bespreken de resultaten van je onderzoek, en hoe zij betrekking hebben op uw onderzoeksvragen. Het organiseren van de feiten en hun betekenis voor je onderzoek op een manier die is makkelijk te lezen, te volgen en te begrijpen.

Vat je bevindingen presenteren uw conclusies, en bieden alle persoonlijke gedachten en aanbevelingen in het licht van de bevindingen van je kwalitatief onderzoek.

referenties en bijlagen toe te voegen in de stijl en het formaat van uw professor vereist, ofwel APA of MLA.

Share This Post