Index / tech / Hoe het geheugen op een Panasonic Lumix camera wissen

Share This Post

tech

Hoe het geheugen op een Panasonic Lumix camera wissen

De Panasonic Lumix camera bevat een intern geheugen module in staat is het opslaan van foto's en video's. Net als het geheugen van een computer, kunt u de camera's geheugenmodule wissen als je de ruimte nodig hebben om nieuwe content op te slaan of a

Advertisement

De Panasonic Lumix camera bevat een intern geheugen module in staat is het opslaan van foto's en video's. Net als het geheugen van een computer, kunt u de camera's geheugenmodule wissen als je de ruimte nodig hebben om nieuwe content op te slaan of als u niet meer wilt dat de inhoud van de module. Het geheugen clearing proces is niet omkeerbaar en je nodig hebt om het even welke foto's of video's die u niet wilt wissen op uw computer over te dragen voordat het wissen van het geheugen van de Panasonic Lumix camera's.

Wat je nodig hebt

Panasonic Lumix camera USB-kabel

Zet uw Panasonic Lumix camera, als het uit, en sluit uw camera op de computer via een USB-kabel van de camera. Klik op "Yes" wanneer u wordt gevraagd met "Wilt u de automatische overname beginnen met Simple Viewer LUMIX" om het even welke inhoud van de camera naar uw computer. Klik op "OK" wanneer u wordt gevraagd de overdracht is voltooid. Als u de inhoud op de camera hebt overgebracht naar uw computer of als u niet wilt dat de inhoud, deze stap overslaan.

Stel mode de Panasonic Lumix camera's draaien om "Playback" -modus - het pictogram van de "Playback" -modus is het spel symbool. Druk op de "Set" knop op bedieningspaneel van uw camera. Druk op de knop omhoog en druk op de pijl naar rechts om "formaat."

Druk op de pijl omhoog wanneer u wordt gevraagd met de knop "Delete All gegevens op het ingebouwde geheugen?" Druk op de "Set" om te selecteren "Yes". De camera pauzeert, en geeft vervolgens "Please Wait", zoals het in het interne geheugen formatteert.

Draai de modusknop uw Panasonic Lumix camera's op "Camera" -modus, bevat een pictogram van een camera, zodra de boodschap "Geen geldige foto om te spelen" verschijnt op het scherm van de camera, wat aangeeft dat het formatteren is voltooid.

Share This Post