Index / Relaties & Family / Hoe het evenwicht carrière en gezin

Share This Post

Relaties & Family

Hoe het evenwicht carrière en gezin

Als je een werkende moeder of vader, kan het een hele uitdaging om uw drukke carrière in evenwicht te brengen en hebben de tijd met uw gezin. Hoewel je wilt om te voorzien in de financiële behoeften van uw gezin, kunt u zich schuldig dat je zoveel ti

Advertisement

Als je een werkende moeder of vader, kan het een hele uitdaging om uw drukke carrière in evenwicht te brengen en hebben de tijd met uw gezin. Hoewel je wilt om te voorzien in de financiële behoeften van uw gezin, kunt u zich schuldig dat je zoveel tijd weg werken vanuit thuis voelen. Hier zijn een aantal manieren waarop u kunt betere tijd gelijkelijk over de twee gebieden in evenwicht te brengen.

Verwerk uw gezin in uw werktijd. Op weg naar het werk, in plaats van het hebben van uw kinderen rijden de bus, rijden ze naar school, zodat je een paar minuten door te brengen met hen kan hebben voordat je springt-begin uw dag. Als uw kinderen de bus moet rijden, want je hebt een lange woon-werkverkeer, zitten en te wachten met hen bij de bushalte voordat je hoofd. Neem je 's ochtends kopje koffie en genieten van de tijd die je hebt met hen voordat ze gaan naar school en je begint uw werkdag. Als je werkt in de buurt van school, dan kunt u ook proberen om uw reguliere lunchpauze plannen af ​​en toe over te slaan en gaan lunchen met uw kinderen.

Sla de dagelijkse fitness-sessie en hoofd naar buiten met je kinderen in plaats. Als je oudere kinderen, laat ze trekken hun sneakers en gaan met u voor een wandeling in de natuur; jullie allemaal zullen profiteren van het buiten zijn en het krijgen van lichaamsbeweging op hetzelfde moment. Als je veel jongere kinderen, riem hen in de wandelwagen joggen en neem ze mee na het werk in plaats van altijd uit te werken op de sportschool door jezelf op je lunchpauze.

Laat uw werk aan het werk en laat uw huis tijd voor familie. Als het mogelijk is, brengen geen werk mee naar huis. In plaats daarvan, breng de hele familie bij elkaar te koken en toonhoogte in met de klusjes wanneer de werkdag voorbij is. Zoek creatieve en leuke manier voor uw kinderen te krijgen in het helpen van u schoon te maken en hen te belonen voor hun harde werk. Probeer te voorkomen dat al het huishoudelijk werk onvoltooide tot na de kinderen in bed, omdat uw partner ook niet mag worden verwaarloosd. Zodra de kinderen zijn voor de nacht, gereserveerd een tijd voor alleen de twee van u om te gaan zitten en kijken naar een film samen of gewoon wat tijd besteden aan het praten over het leven, doelen of aankomende plannen.

Neem de tijd voor je. Je kunt niet dag in dag uit te werken of de uitvoering van huishoudelijke behoeften, zonder enige vorm van vakantie. Vooral als een werkende ouder, zijn er nog veel meer dingen die moeten zorgen voor elke dag moeten worden genomen, en als je nog nooit op zijn minst een kleine hoeveelheid tijd voor jezelf te nemen, burn-out sets in snel. Neem een ​​warm bad een keer per week of ga voor een rit en waarderen de wonderen van alles om je heen. Dit zal u helpen om geconcentreerd te blijven en genieten van de eenvoudige dingen in het leven.

Share This Post