Index / tech / Hoe het aansluiten van een tv op een Local Channel

Share This Post

tech

Hoe het aansluiten van een tv op een Local Channel

Gedurende vele jaren, antennes, of "bunny oren," waren een gemeenschappelijk standpunt over televisietoestellen, als ze lieten mensen zonder kabel of satelliet diensten voor toegang tot lokale stations in hun uitzending gebied. Met de landelijke

AdvertisementGedurende vele jaren, antennes, of "bunny oren," waren een gemeenschappelijk standpunt over televisietoestellen, als ze lieten mensen zonder kabel of satelliet diensten voor toegang tot lokale stations in hun uitzending gebied. Met de landelijke overschakeling van analoge naar digitale televisie in 2009, maar die mensen die nog steeds met behulp van antennes voor toegang tot lokale stations op hun analoge tv's waren niet meer in staat om toegang te krijgen tot lokale zenders. Vandaag de dag, als je wilt sluiten op uw TV aan de lokale zenders zonder de aanschaf van een kabel of satelliet-service-pakket, heb je een digitaal-naar-analoog converter box nodig.

Koppel uw televisie.

Verwijder de coaxiale antenne draad van de achterkant van uw TV die op dit moment is aangesloten op de "Antenna In" poort. Verplaats de kabel aan op de 'Antenna In "poort aan de achterkant van uw converter.

Steek het ene uiteinde van een coaxiale kabel in de "Out to TV" poort aan de achterzijde van de converter. Steek het andere uiteinde in de Antenna In-poort aan de achterkant van de TV.

Sluit de tv en de converter box in het dichtstbijzijnde stopcontact en zet ze allebei op.

Verander het kanaal op je TV op kanaal 3 of Channel 4, afhankelijk van de instructies die bij uw converter kwam. Uw TV moet op dit station blijven bij gebruik van de converter voor toegang tot lokale stations.

Volg de instructies op het scherm om uw converter box te voltooien. Je zal nu in staat zijn om toegang te krijgen tot lokale stations op uw TV.

Share This Post