Index / Tuin / Hoe het aansluiten van een Throttle Koppeling tot 5 HP Murray Push Mower

Share This Post

Tuin

Hoe het aansluiten van een Throttle Koppeling tot 5 HP Murray Push Mower

Wanneer u opnieuw opzetten van uw Murray push maaier of als de gashendel koppeling beschadigd is, dan moet u de gashendel koppeling naar behoren opnieuw te installeren, zodat u RPM van uw maaier van de gashendel aan de bovenkant van het stuur aan te

AdvertisementWanneer u opnieuw opzetten van uw Murray push maaier of als de gashendel koppeling beschadigd is, dan moet u de gashendel koppeling naar behoren opnieuw te installeren, zodat u RPM van uw maaier van de gashendel aan de bovenkant van het stuur aan te passen. De gashendel koppeling op een Murray push maaier is een klein draad ondergebracht in een stalen behuizing die enkele centimeters beweegt wanneer u de gashendel aan te passen van het konijntje om de schildpad symbool.

Wat je nodig hebt

  • platte schroevendraaier

Stel de gashendel naar de kill gebied dat onder de schildpad symbool op de gashendel op uw Murray grasmaaier stuur.

Volg de gashendel los van de gashendel op het stuur aan de zijkant van de Murray motor. Het einde van de gasstang is een kleine gebogen stang bevestigd aan het uiteinde van de draad vast waar de kabel aan de motor hebben.

Maak de plastic houder (een klein wit vierkant) aan de kant van de carburateur vlinderklep hendel met de schroevendraaier.

Schuif het einde van de throttle linkage draad achter de houder. Draai de schroef weer naar beneden.

Stel de gashendel op en neer op het stuur om het einde van de throttle linkage verzekeren beweegt de carburateur vlinder hendel heen en weer - dit is wat regelt de gasstroom en daarmee de snelheid van uw Murray motor.

Share This Post