Index / tech / Hoe het aansluiten van een DVD-recorder op een GXT HDMI Switcher

Share This Post

tech

Hoe het aansluiten van een DVD-recorder op een GXT HDMI Switcher

De GXT HDMI switcher kunt u maximaal vier verschillende apparaten met High-Definition Multimedia Interface verbindingen met een enkele HDMI-poort. Het is ontworpen voor een home entertainment-systeem, waar u meer HDMI-apparaten dan poorten en is comp

AdvertisementDe GXT HDMI switcher kunt u maximaal vier verschillende apparaten met High-Definition Multimedia Interface verbindingen met een enkele HDMI-poort. Het is ontworpen voor een home entertainment-systeem, waar u meer HDMI-apparaten dan poorten en is compatibel met elk apparaat dat een HDMI-uitgang, zoals een DVD-recorder heeft. Om het op te zetten met een DVD-recorder, je gewoon de schakelaar, de meegeleverde voeding en een extra HDMI-kabel in aanvulling op de kabel die je zou gebruiken om uw DVD-recorder aan te sluiten op uw TV nodig.

Wat je nodig hebt

Extra HDMI-kabel

Druk op de Power-knop op uw DVD-recorder en op het apparaat waarop u uw GXT HDMI switcher te sluiten.

Sluit een HDMI-kabel tussen de GXT HDMI switcher HDMI Out aansluiting op de achterkant en een open HDMI-ingang van uw TV of een ander apparaat. Onthouden welke HDMI-ingang u heeft gebruikt. De HDMI-kabel heeft een trapeziumvormige connector kunt u alleen invoegen op de juiste manier, dus niet forceren.

Sluit een andere HDMI-kabel tussen de HDMI-uitgang van uw DVD-recorder en een van de ingangen op de achterkant van de GXT HDMI switch. Onthoud welke ingang u heeft gebruikt.

Sluit uw GXT HDMI switch adapter in een stopcontact of stekkerdoos en sluit haar kleine vat stekker in het stopcontact ingang aan de achterkant van de schakelaar.

Druk op de Power-knop van uw DVD-recorder aan te zetten.

Druk op de Input Select-knop op het voorpaneel van uw GXT switch naar de ingang waarop uw DVD-recorder is aangesloten activeren. Als alternatief kunt u op de desbetreffende genummerde knop op de afstandsbediening.

Zet uw tv of ander apparaat aan en selecteer de ingang waarop u de schakelaar aangesloten. Het signaal van uw DVD-recorder moet nu worden weergegeven.

Hints

De GXT HDMI switcher kan omgaan met HDMI uitgangssignalen, maar kan de analoge ingangen die de meeste dvd-recorders gebruiken niet accepteren. Je moet een directe verbinding tussen het andere apparaat en de DVD-recorder op te nemen met het te maken.

Share This Post