Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe herken ik het verschil tussen Man & Vrouw Walleyes

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe herken ik het verschil tussen Man & Vrouw Walleyes

Walleyes zijn een zoetwatervis die behoren tot de familie baars. Ze worden vaak gevonden in de frisse wateren van de Verenigde Staten, Canada en Japan, maar ze hebben het vermogen om te gedijen in zout water mocht dat nodig zijn. Walleyes kunnen leve

AdvertisementWalleyes zijn een zoetwatervis die behoren tot de familie baars. Ze worden vaak gevonden in de frisse wateren van de Verenigde Staten, Canada en Japan, maar ze hebben het vermogen om te gedijen in zout water mocht dat nodig zijn. Walleyes kunnen leven tot 26 jaar, op basis van de 'Knee Deep Club. " Geslachtsbepaling walleyes is het makkelijkst in het vroege voorjaar, tijdens de paaitijd; een grondig lichamelijk onderzoek is nodig tijdens off seizoenen.

Controleer de grootte van uw snoekbaarzen. Vrouwen vaak sneller en groter dan mannetjes groeien. Ze worden beschouwd als volgroeid op een jaar, waardoor u een beter beeld krijgt van het geslacht van uw vissen.

Observeer tijdens de paaitijd gedrag. Mannetjes zal een witte vloeistof te ontladen tijdens de vroege lente, een proces dat bekend staat als "milting 'die eitjes bevrucht.

Onderzoek posterior de snoekbaarzen's. De anus op een mannetje is cirkelvormig, terwijl de anus van een vrouwelijke lijkt op een sleutelgat, en het vrouwtje groter zal worden zodra het is tijd voor haar om eieren te leggen.

Bestudeer het gewicht van uw snoekbaarzen. Een mannelijke minder wegen en slanker dan een vrouw, met een meer gestroomlijnde uiterlijk; vrouwelijke walleyes zijn ronder en mollig.

Share This Post