Index / Onderwijs / Hoe herken ik het verschil tussen Man & Vrouw mei Beetles

Share This Post

Onderwijs

Hoe herken ik het verschil tussen Man & Vrouw mei Beetles

Mei kevers, die tevens juni kevers of juni bugs worden genoemd, groeien tot 25 millimeter en zijn roodbruin met een glanzende schelp. Deze kevers vliegen in de richting van de verlichting in de warme en vochtige periodes van de zomer. De volwassen ke

AdvertisementMei kevers, die tevens juni kevers of juni bugs worden genoemd, groeien tot 25 millimeter en zijn roodbruin met een glanzende schelp. Deze kevers vliegen in de richting van de verlichting in de warme en vochtige periodes van de zomer. De volwassen kevers voeden zich met bladeren en eieren leggen in het begin van mei en juni periodes. De eieren uit en voer op gras voor een tijdsperiode, totdat ze groeien tot volwassen kevers met vleugels worden.

Bepaal de locatie. Tijdens de nacht, kunnen zowel mannen als vrouwen te vinden paring, maar gedurende de dag de tijd, zijn vrouwtjes meestal begraven 2-5 centimeter grasvelden, zodat ze kunnen beginnen om eieren te leggen. De mannetjes zijn te vinden in het lommerrijke gebieden gedurende de dag.

Controleer voor eieren. De wijfjes leggen tot 50 eieren in een dag, en deze eieren zien eruit als kleine witte ballen. Als u een May kever liggend in het gras in de buurt van een stapel van de witte ballen, dan is het zeer waarschijnlijk een vrouwtje, die eieren voor een paar weken op een moment kan leggen.

Onderzoek hoe aangetrokken door het licht van de kever is. Dit kan moeilijk in te schatten, maar de mannetjes hebben de neiging om meer worden aangetrokken door felle lichten dan vrouwen. Sommige mannelijke bugs mag dichter bij vliegen of zweven rond lampen of straatverlichting meer dan vrouwen.

Observeer tijdens reproductie van de kevers. Kan kevers vaak samenkomen en te reproduceren in grote groepen. Tijdens dit proces, de mannelijke kever monteert de vrouw, waarna u kunt bepalen welke het mannelijke en vrouwelijke.

Hints

Omdat het vertellen van het verschil is vrij moeilijk, kunt u een foto van de kever snap. Daarna kunt u de foto achteraf te analyseren. Sinds kevers komen 's nachts, zal het moeilijk zijn om ze te observeren gedurende een lange periode zonder ze vliegen weg in de donkere nacht.

Share This Post