Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe herken ik het verschil tussen Man & Vrouw Hornets

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe herken ik het verschil tussen Man & Vrouw Hornets

Net als bij veel insecten, verschillende kenmerken van de mannelijke en vrouwelijke horzels zijn duidelijk zichtbaar als je weet waar je moet kijken. Hornets en gele-jasjes behoren tot de wesp familie, omdat ze delen sociale, fysieke en gedragskenmer

AdvertisementNet als bij veel insecten, verschillende kenmerken van de mannelijke en vrouwelijke horzels zijn duidelijk zichtbaar als je weet waar je moet kijken. Hornets en gele-jasjes behoren tot de wesp familie, omdat ze delen sociale, fysieke en gedragskenmerken. Tijdens zijn studie horzels een uitdaging vanwege hun semi-agressieve aard en isolatie kan zijn, kan een aantal duidelijke tekenen net wat je nodig hebt om het geslacht van horzels en andere soorten sluipwespen te bepalen.

Wat je nodig hebt

Vergrootglas

Let op de grootte van de Hornet's vanaf een veilige afstand. De meest voor de hand liggende kenmerkende verschil tussen mannelijke en vrouwelijke horzels is hun lengte. Vrouw horzels zijn een halve inch langer dan mannen, omdat ze moeten in staat zijn om eieren te dragen van hun nakomelingen.

Kijk voor de legboor, ook bekend als de stinger. Vrouw horzels dragen een stinger, terwijl de mannelijke horzels niet.

Bestudeer de natuurlijke gedrag van de Hornet's. Aangezien vrouwen zijn uitgerust met een stinger, zijn ze normaal dichter bij het nest van de horzels ', terwijl de mannetjes afdwalen verder naar voedsel en voorraden te verzamelen.

Tel de segmenten op antennes van de Hornet. Omdat de segmenten zijn klein en kunnen het best gezien onder een vergroot inrichting, bepalen geslacht met een live horzel moeilijk met deze methode. Als de horzel dood is, een zekere manier om het geslacht te observeren is het aantal antennes segmenten van de insecten te tellen. Man horzels hebben 13 segmenten, terwijl de vrouwtjes slechts 12 segmenten.

Hints

Vermijd het observeren horzels en nesten van juli tot oktober, omdat de Hornets hebben de neiging om meer agressief worden als gevolg van een uitbreiding van hun toekomstige grondgebieden.

Neem contact op met uw allergie specialist om te zien of u allergisch bent voor elk type van bijen- of wespensteken voordat u horzels te bestuderen zijn. Allergische reacties op het gif in de angel kan variƫren van kleine tot fatale.

Share This Post