Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe herken ik het verschil tussen Man & Vrouw Bedwantsen

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe herken ik het verschil tussen Man & Vrouw Bedwantsen

Kritische het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke bedwantsen kunt u een indicatie van hoe ernstig een bed bug besmetting is en hoe snel de kolonie zal groeien onder de juiste temperatuur en het voeden resource omstandigheden. Terwijl de manneli

AdvertisementKritische het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke bedwantsen kunt u een indicatie van hoe ernstig een bed bug besmetting is en hoe snel de kolonie zal groeien onder de juiste temperatuur en het voeden resource omstandigheden. Terwijl de mannelijke en vrouwelijke bed bugs lijken erg op elkaar, zijn er belangrijke verschillen tussen de twee, met inbegrip van grootte, gedrag en symmetrie die u zullen helpen de waarheid te ontdekken.

Let op voor live bedwantsen reproduceren als je kunt, want dit is de makkelijkste en veiligste manier om man uit vrouwelijke bed bugs te onderscheiden. Meestal zijn de mannelijke rusten bovenop de gezwollen buik van de vrouw (vrouwelijke bed bugs moet bloedmeel voor inseminatie hebben.)

Vergelijk bedwantsen tegen elkaar om de verschillen tussen mannen en vrouwen zien. Vrouwtjes hebben de neiging om meer symmetrische lichamen en meer afgeronde achterkant einden, terwijl de mannetjes kleiner met scherpere, soms asymmetrisch eindpunten kunnen zijn.

Kijk naar de wandluis de eerste set van de benen, gelegen op het hoofd of de nek onder de antennes. Vrouwen meestal hun eerste benen steken hoger op hun lichaam lijkt te komen uit de bovenste hals en zelfs kop van het dier, terwijl de mannetjes (deels vanwege hun kleinere grootte) hun eerste potenstel lager op de hals of zelfs de belangrijkste lichaam.

Share This Post