Index / Wensen en Feesten / Hoe herken ik het Haunted House Stories

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe herken ik het Haunted House Stories

"Op de top van een heuvel, aan de rand van een stad, zonder buren en lawaai, zat een huis. Maar dit was geen gewone huis ..." Spookhuis verhalen zijn altijd leuk om te vertellen en spannend om te horen. Het draait allemaal om het creëren van een

Advertisement

"Op de top van een heuvel, aan de rand van een stad, zonder buren en lawaai, zat een huis. Maar dit was geen gewone huis ..." Spookhuis verhalen zijn altijd leuk om te vertellen en spannend om te horen. Het draait allemaal om het creëren van een sfeer en met een geloofwaardig verhaal lijn. En natuurlijk verhalen zijn altijd beter wanneer ze waar. Kijk hieronder voor tips over de beste manier om een ​​spookhuis verhaal te vertellen.

Betrek uw publiek. Offhanded opmerkingen in een rustige omgeving altijd het beste werken. Probeer "Hoorde je het Murphy huis is te koop aangeboden? ' of "Weet iemand die het huis op de top van de heuvel Crescent bezit? ' en misschien, "Heb je gehoord wat er gebeurd met Sarah Miller op het Conner eigendom? Iedereen praat erover."

Stel de scène. Geef de locatie van het pand en een beschrijving van de omgeving. Het gebruik van echte namen en locaties maakt u uw verhaal geloofwaardiger.

Beschrijf het huis. Begin met de buitenwereld en ga dan naar binnen. Woorden als "donker", "dank", "levenloos", "eenzaam" en "isolatie" is altijd behulpzaam bij het creëren van sfeer.

Presenteer een geschiedenis van het huis. Alles wat je weet of alles wat je kunt make-up werken. Gruwelijke moorden, verloren liefdes en diverse gruwelijke gebeurtenissen in het verleden van het huis zal een gevoel van anticipatie in het publiek te creëren.

Presenteer de huidige situatie. Dit is wanneer je het verhaal te brengen tot op heden en deel uw betrokkenheid bij het huis. Dit is wat je wilt dat het is.

Maak kennis met de griezelige deel en vertragen. Vergeet niet om veel lange pauzes te hebben en gebruik maken van de vijf zintuigen te stapelen op de sfeer extra dik.

Wachten tot iemand om te vragen wat er daarna gebeurde en geven het resultaat van de huis-gerelateerde ervaring. Sluit af met het uitleggen van de permanent effect op de karakters in je verhaal.

Hints

Oude huizen het beste werken omdat er huizen altijd aanvullende informatie en redenen om te worden achtervolgd zoals stichtingen gebouwd op begraafplaatsen nodig. Mensen veronderstellen oude huizen worden achtervolgd, dus het is veel meer geloofwaardig.

Slecht weer, hoewel een beetje oubollig, kan sfeer te creëren, vooral als je een twist toe te voegen. "We moesten naar binnen te gaan, de storm was zo slecht, we hadden geen andere keus."

Energietekorten, flitsen van vreemd licht, bijna fluisterend, en een shuffle in de volgende kamer, zijn leuke details om een ​​verhaal te verfraaien. Soms kleine gebeurtenissen in de aanloop naar de belangrijkste gebeurtenis hou je je publiek mee voor de rit.

Ideeën voor plot lijn: Stuck in een oud huis tijdens een storm Het uitvoeren van een spook wake op een durven spelen met een oui-ja board in een verlaten huis uitgaan om te controleren of een oud huis en slechts één terugkomen Terugkeren naar een oude hoeve

Vergeet niet om het verhaal recht te houden. Het is niet eng als we niet kunnen volgen langs.

Share This Post