Index / Huisdieren / Hoe herken ik de leeftijd van een ratelslang

Share This Post

Huisdieren

Hoe herken ik de leeftijd van een ratelslang

Ondanks de gemeenschappelijke mythen dat u de leeftijd van ratelslangen kunt zien aan het aantal segmenten op hun rammelaars, is er geen manier om de exacte leeftijd van een ratelslang vertellen enkel door te kijken naar het. De enige nauwkeurige man

AdvertisementOndanks de gemeenschappelijke mythen dat u de leeftijd van ratelslangen kunt zien aan het aantal segmenten op hun rammelaars, is er geen manier om de exacte leeftijd van een ratelslang vertellen enkel door te kijken naar het. De enige nauwkeurige manier om de leeftijd van een ratelslang te bepalen is door waarneming. Alleen door het observeren van de geboorte en de groei van ratelslangen kan je vertellen de exacte leeftijd van een bepaalde slang, maar je kunt soms bepalen de geschatte leeftijd van sommige soorten ratelslang op maat of kleur.

Wat je nodig hebt

Videocamera

notitieboekje

Pen

Markeringen of markers voor Snakes

Camera

exact Age

Informeer bij uw plaatselijke behoud commissie, dierentuin of op exotische dierenwinkels over het observeren van ratelslangen in gevangenschap tijdens de kweek en voortplanting. Ratelslangen zijn levendbarend en baren jong om te leven, dus je moet een levend geboren kind te observeren om de exacte leeftijd van een ratelslang te leren kennen.

Communiceer uw interesse in het observeren van een levend geboren en het toezicht op de leeftijd van een groep van pasgeboren ratelslangen. Krijg alle noodzakelijke vergunningen of toestemming vereist.

Vraag toestemming om continu filmen het gebied met de zwangere ratelslangen dus er is geen kans op mist u het grote moment. Stel je videocamera om de datum en tijd te markeren.

Record wanneer ratelslangen zijn geboren. Isoleer, mark of tag de groep om ze te onderscheiden van ratelslangen eerder geboren of later na het verkrijgen van toestemming van de eigenaars of toezichthouders waar u het observeren van de ratelslangen. Zodra de ratelslangen zijn voorzien van tag, indien hun tag of markering wordt opgenomen met de datum van hun geboorte, kunt u kijken op hun geboortedatum in de toekomst aan de leeftijd van de slang te vertellen.

Geschatte Age

Juist de soort van ratelslang te identificeren in kwestie. Als de ratelslang u identificeren is buiten in het wild, houd je afstand.

Neem veel foto's met uw camera en proberen om een ​​goed idee van wat de omvang ervan is te krijgen. Een andere aanwijzing voor wat voor soort ratelslang je observeren is het leefgebied vindt het in. Snap shots van de omgeving, en opnemen waar je was.

Vergelijk uw foto's naar foto's van ratelslangen bekend is dat er in uw omgeving en bevestigen dat het leefgebied u de slang in is typisch gevonden.

Onderzoek van de gemiddelde grootte van de jonge en volwassen ratelslangen van de betrokken soort. Bijvoorbeeld, pasgeboren hout ratelslangen zijn 10 tot 17 inch lang, terwijl oudere volwassenen kan meten 36 tot 40 inch.

Overeenkomen met de geschatte grootte van de slang met de geschatte leeftijd voor de soort van ratelslang in kwestie.

Focus op de kleur van ratelslangen ook. Sommige soorten, zoals de houten ratelslang, veranderen de kleuren als ze ouder worden. Doen van uw onderzoek op de veranderende kwaliteiten en de levensduur van een soort van ratelslang helpt u om de geschatte leeftijd te schatten.

Hints

We krijgen altijd toestemming voor het filmen van ratelslangen in een dierentuin, het behoud provisie of dierenwinkel.

Niet te dicht bij of agressief te benaderen ratelslangen; ratelslang gif is zeer gevaarlijk, en ratelslang beten zijn in potentie dodelijk.

Gebruik de flitser niet gebruiken bij het fotograferen of filmen van ratelslangen in het wild.

Baby ratelslangen kan gevaarlijker zijn dan volwassenen, omdat ze minder controle over het gif dat ze te injecteren bij het bijten kan hebben.

Share This Post