Index / Huis / Hoe Grootte een Range Hood

Share This Post

Huis

Hoe Grootte een Range Hood

Range kap onder het exterieur grootte en een interne ventilator die warmte, geuren en vet trekt weg uit het assortiment top. Het wegwerken van de stoom en dampen uit een reeks en ontluchten hen buiten houdt het gebied rond de range schoon en voorkomt

AdvertisementRange kap onder het exterieur grootte en een interne ventilator die warmte, geuren en vet trekt weg uit het assortiment top. Het wegwerken van de stoom en dampen uit een reeks en ontluchten hen buiten houdt het gebied rond de range schoon en voorkomt vlekken op de muren. De factoren te overwegen bij de aankoop van een afzuigkap zijn de buitenkant breedte en de omvang fan die nodig zijn voor uw specifieke bereik.

Wat je nodig hebt

  • Meetlint

Plaats de punt van een meetlint aan de linkerkant van het bereik. Rek de band naar rechts en de meting opnemen. De afzuigkap moet ten minste even breed als het bereik.

Voor een gasfornuis, verdelen BTU uitvoer van dit apparaat met 100 om de grootte ventilator in kubieke voet per minuut (CFM) te bereiken. Bijvoorbeeld, een gasfornuis met een vermogen van 40.000 BTU moet 400 CFM om dampen te verwijderen in de uitlaat fan.

Vermenigvuldig de breedte van een elektrische actieradius met 10 om de noodzakelijke CFM verkrijgen. Bijvoorbeeld, de meest gebruikelijke meetbereik breedte is 30 inch, zodat u 300 CFM voor de grootte ventilator nodig.

Hints

Sommige home improvement winkels verkopen wasemkappen en fans afzonderlijk aan de juiste buitenkant grootte en de ventilator grootte te verkrijgen.

Controleer in de handleiding voor de BTU van een gasfornuis.

Koop de volgende grootste maat afzuigkap met een grotere ventilator als uw specifieke configuratie is niet beschikbaar. Een kleinere omvang dan de berekeningen zullen niet voldoende ventileren het assortiment.

Share This Post