Index / Sport en fitness / Hoe Grootte een Batting Helm

Share This Post

Sport en fitness

Hoe Grootte een Batting Helm

Een batting helm beschermt het hoofd als de speler staat binnenkant van een honkbal of softbal doos slagperk. Net als bij baseball caps en andere hoeden, is het belangrijk dat een batting helm past comfortabel. Anders kan de helm van uw uitzicht bele

AdvertisementEen batting helm beschermt het hoofd als de speler staat binnenkant van een honkbal of softbal doos slagperk. Net als bij baseball caps en andere hoeden, is het belangrijk dat een batting helm past comfortabel. Anders kan de helm van uw uitzicht belemmeren terwijl u batting of niet om al uw hoofd te beschermen tegen een tegemoetkomende honkbal. Om goed te rangschikken een batting helm, moet uw hoofd nauwkeurig worden gemeten.

Wat je nodig hebt

Meetlint

Het uiteinde van een meetlint net boven de bovenkant van het oor van de drager.

Wikkel het meetlint rond het hoofd van de omtrek van het hoofd te meten. De band loopt langs het voorhoofd (boven de ogen) en de occipitale bot (de "hobbelig" bone op de achterkant van het hoofd). Eindigen op hetzelfde oor waar je eerst het meetlint geplaatst.

Lees de meting markering dichtst bij de plaats waar de twee uiteinden van meetlint meet.

Verdeel het hoofd meting in stap 3 verkregen door 3,1428. Dit nummer is uw geschatte batting helm grootte. Als bijvoorbeeld de meting van stap 3 was 22 inch, zal de Slaghelm formaat 7 (22 gedeeld door 3,1428). Ronden naar de dichtstbijzijnde 1/8 inch zodra u het nummer hebt gevonden, zoals het slaan helm maten worden verkocht in stappen van 1/8 inch.

Probeer de batting helm op. Het oor bandjes van de batting helm zou de oren te bedekken helemaal naar beneden naar de kwab, en de bovenkant van het hoofd zou moeten passen nog comfortabel knus in de top van de helm. Als rand van de helm belemmert je uitzicht, de helm is te groot. De helm is te klein, maar als het oor riemen niet de oren omlaag om de lobben.

Share This Post