Index / Onderwijs / Hoe groot zijn de marges in APA?

Share This Post

Onderwijs

Hoe groot zijn de marges in APA?

De American Psychological Association geeft opmaak, stilistische en citatie-richtlijnen voor medische en sociale wetenschap schrijvers publiceren in wetenschappelijke tijdschriften. Veel middelbare school docenten en hoogleraren vragen Engels samenst

Advertisement

De American Psychological Association geeft opmaak, stilistische en citatie-richtlijnen voor medische en sociale wetenschap schrijvers publiceren in wetenschappelijke tijdschriften. Veel middelbare school docenten en hoogleraren vragen Engels samenstelling studenten om APA-richtlijnen gebruiken bij het formatteren van research paper opdrachten. "De Publication Manual van de American Psychological Association" definieert verschillende aspecten van formaat papier, met inbegrip van de lettergrootte en de stijl, marge vergroten en het gebruik van headers.

marges

"De Publication Manual van de American Psychological Association" expliciet dat de juiste maat marge voor alle APA-geformatteerde papers is één inch aan alle kanten. One-inch marges zijn momenteel de standaardinstelling in de meeste tekstverwerkingsprogramma's, zoals Microsoft Word, Open Office Writer en WordPerfect.

Andere vereisten

"De Publication Manual van de American Psychological Association" vertelt schrijvers om tekstverwerkingsprogramma gebruiken om hun manuscripten typen. Het vereist dat schrijvers maken gebruik van standaard 8,5 bij 11 inch papier. Het bepaalt ook dat schrijvers hun papieren moeten verdelen in vier secties: titelpagina, samenvatting, lichaam en referentielijst.

aanbevelingen

De publicatie handleiding beveelt ook aan, hoewel het niet expliciet geëist, dat schrijvers gebruiken 12 punt Times New Roman lettertype. Op de abstracte pagina, de handleiding suggereert dat schrijvers een set van zoekwoorden. Als u uw lijst met zoekwoorden correct te formatteren, plaatst het woord "Trefwoorden" in cursief, zet een dubbele punt achter het en het centrum lijn de lijst.

Citations

Citaties zijn een ander belangrijk onderdeel van de American Psychological Association Style. Alle schrijvers werken in APA stijl moeten hun bronnen te citeren in overeenstemming met de beschreven in de publicatie handleiding richtlijnen. Alle goede APA citaten bestaan ​​uit twee delen: een in-tekst citatie die op het minimum geeft, de achternaam van de auteur en het jaar dat ze haar onderzoek gepubliceerd, en een referentielijst vermelding dat de publicatie informatie over het boek of tijdschrift geeft de onderzochte werd gepubliceerd in.

Share This Post