Index / Reizen / Hoe groot is Mars In vergelijking met de Aarde?

Share This Post

Reizen

Hoe groot is Mars In vergelijking met de Aarde?

Mars is de vierde planeet in ons zonnestelsel. De diameter van 4220 mijl, in vergelijking met een diameter van 7926 mijl van de aarde. Aarde is 10 keer de massa van Mars, meer dan zes maal het volume en 1,41 keer zo dik. De oppervlakte van de Rode Pl

AdvertisementMars is de vierde planeet in ons zonnestelsel. De diameter van 4220 mijl, in vergelijking met een diameter van 7926 mijl van de aarde. Aarde is 10 keer de massa van Mars, meer dan zes maal het volume en 1,41 keer zo dik. De oppervlakte van de Rode Planeet ruwweg gelijk aan het droge gebied van de Aarde. Mars hindernissen door middel van haar 687 dagen per jaar met een gemiddelde snelheid van 14,5 mijl per seconde, een beetje langzamer dan de Aarde 18,5 mps. de afstand van de aarde van de zon is 93 miljoen mijl, een goede deal dichterbij dan de 142 miljoen mijl afstand tussen de zon en Mars.

Mars Leuke weetjes

Mars heeft minder zwaartekracht dan de aarde doet. Als je 200 pond weegt op aarde, zou je de Martiaanse weegschaal vederlichte 75 pond tip. Terwijl de gemiddelde temperatuur van de aarde is een matige 57 graden F, pak je thermiek voor uw Martian vakantie, omdat de gemiddelde temperatuur is een kille minus 81 graden F. Op die vakantie, zult u dubbel genieten-moon staren op Mars, omdat de Red Planet heeft twee van hen. Beide planeten hebben vergelijkbare kantelt: Aarde op 23,6 graden en Mars op 25 graden. De Mars dag is 40 minuten langer dan de dag van de aarde. Mars heeft geen zuurstof in de lucht, dus vergeet niet om je eigen mee te nemen.

Share This Post