Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe gemeenschappelijk Wild Birds Identificeer

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe gemeenschappelijk Wild Birds Identificeer

Leren om gemeenschappelijke wilde vogels te identificeren kan een lonende proces. Niet alleen zal je meer informatie over de vogels die bewonen uw achtertuin, maar je zult ook in staat zijn om de vogels die je tegenkomt op een dagelijkse basis meer v

Advertisement

Leren om gemeenschappelijke wilde vogels te identificeren kan een lonende proces. Niet alleen zal je meer informatie over de vogels die bewonen uw achtertuin, maar je zult ook in staat zijn om de vogels die je tegenkomt op een dagelijkse basis meer volledig te waarderen. Identificatie van Vogelliefhebbers (de zogenaamde "vogelaars") maken het vaak hun doel te zien en te identificeren elk type van vogels in hun gebied. Veel vogelaars houden een leven overzicht van alle vogels die ze hebben gezien. Beginnende vogelaars vinden vaak dat het vaststellen van gemeenschappelijke wilde vogels is een logisch begin van deze hobby.

Wat je nodig hebt

Field Guide to area vogels

Verrekijker (optioneel)

Potlood

notitieboekje

Stap 1

Gebruik een veldgids om de lokale vogels te bepalen welke soorten vogels gemeenschappelijk zijn voor uw omgeving en het type van de woordenschat die je nodig hebt om te gebruiken bij het beschrijven van vogels te leren. De meeste veld gidsen bevatten een woordenlijst die u kunnen helpen zo specifiek mogelijk worden bij het beschrijven van de onderdelen van een vogel.

Stap 2

Zoek een vogel die u wilt identificeren, en de positie van jezelf, zodat je het goed kan zien. Als de vogel is het moeilijk om duidelijk te zien, gebruik dan een verrekijker om een ​​beter zicht te krijgen.

Stap 3

Maak notities van de grootte en de vorm van de vogel. U hoeft niet om de exacte omvang van de vogel kennen, maar eerder de algemene grootte ten opzichte van andere vogels. Is de vogel je dichter bij de grootte van een raaf, Robin of mus, bijvoorbeeld. Bij het bepalen van de vorm vogel rekening met de grootte van de kop ten opzichte van zijn lichaam, of het nu compact of lanky, als het geen kammen, de grootte en vorm van zijn staart en snavel en de lengte van de benen en hals.

stap 4

Let op kleur van de vogel. Het is belangrijk specifiek mogelijk te zijn. Let op eventuele veranderingen in de kleur van het ene lichaamsdeel naar de volgende, en noteer eventuele markeringen die u ziet.

stap 5

Let op het gedrag van de vogel. Heeft de vogel hop langs de grond of rondscharrelen verticaal op een boomstam?

stap 6

Merk op het leefgebied dat u de vogel in zag. Niet alle vogels zijn te vinden in alle habitats, dus het is belangrijk om op te merken of je kwam over de vogel in een veld, bos, in de buurt van een lichaam van water of bij een achtertuin feeder, voor voorbeeld.

stap 7

Vergelijk de noten die u genomen om mogelijke kandidaten in uw vakgebied gids om te bepalen wat voor soort vogel die u hebt gezien.

Hints

Sommige mensen een schets van een onbekende vogel te tekenen of maak een foto. Als je schetsen een vogel, probeer dan zo gedetailleerd en nauwkeurig mogelijk te zijn, en de sketch te gebruiken als een aanvulling op nota's, geen vervanging.

Raak niet ontmoedigd als je moeite hebt het vaststellen van gemeenschappelijke vogels. Het identificeren van vogels is een vaardigheid die tijd om te ontwikkelen neemt.

Als je problemen hebt met de identificatie hebben, contact op met uw lokale vogelen groep of Conservation Center. Experts zijn doorgaans meer dan blij om beginnende vogelaars te helpen met de identificatie.

Probeer nooit aan te raken of lastig te vallen elke wilde vogel.

Share This Post