Index / Persoonlijke financiƫn / Hoe geld draad met Western Union

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

Hoe geld draad met Western Union

Bedrading geld met Western Union kan worden gedaan in persoon, via de telefoon, online of via een smartphone app. Ongeacht hoe je het geld draad, sommige dingen constant blijven. In elk geval, heb je een geld controle tracking nummer ontvangen. Uw on

Advertisement

Bedrading geld met Western Union kan worden gedaan in persoon, via de telefoon, online of via een smartphone app. Ongeacht hoe je het geld draad, sommige dingen constant blijven. In elk geval, heb je een geld controle tracking nummer ontvangen. Uw ontvanger zal dat nummer nodig om het geld te claimen, en je zult het nodig hebben om de overdracht te volgen als er een probleem is.

Persoonlijk

U kunt geld draad via Western Union op een agent locatie. Selecteer het geld in minuten of Next Day service. In beide gevallen kunt u het formulier invullen en voer uw eigen informatie en die van de ontvanger. Zorg ervoor dat u de echte naam van de ontvanger te gebruiken in plaats van een bijnaam of alias. Zonder ID die overeenkomt met de naam op de vorm, kan de ontvanger niet in staat zijn om het geld te claimen. U zult dan zorgen voor de fondsen, hetzij in contanten of via een debetkaart uitgegeven door een Amerikaanse bank. De ontvanger kan halen het geld op een agent van Western Union.

Telefonisch

Western Union biedt haar geld in minuten service aan degenen die de voorkeur geven aan het opzetten van de overdracht via de telefoon. Bel 1-800-CALL-CASH. U vindt de vereiste persoonlijke informatie en de informatie over de ontvanger te bieden, en kan betalen via een creditcard of een debetkaart uitgegeven door een Amerikaanse bank. U kunt deze dienst ook gebruiken om geld draad aan een gevangene in een penitentiaire inrichting. Daarvoor moet u zijn gevangene nummer te verstrekken.

online Transfers

Je hebt een aantal opties voor de bedrading geld via Western Union online, afhankelijk van de snelheid die u nodig hebt en de bestemming. Voor elk van deze, moet je naar westernunion.com en te registreren. U zult uw naam en contactgegevens, geboortedatum, en drie security vragen die kunnen worden gebruikt om uw wachtwoord opnieuw in te stellen indien dit nodig is. Sommige opties kunt u een creditcard of betaalpas te gebruiken om geld te sturen, terwijl anderen u een link naar uw bankrekening.

smartphone Apps

Western Union heeft ook mobiele apps voor Android, iPhone en iPad die u in staat om geld te sturen. Zodra je de gratis app te downloaden en te registreren, klik op de "Verzenden" tab in de linkerbovenhoek. U zult kiezen waar je het geld en de hoeveelheid verstuurt, en bieden de fondsen via creditcard of bankpas. U zult een e-mail wanneer het geld wordt geleverd en kunnen de contactgegevens voor die u zult sturen terugkerende betalingen op te slaan.

Share This Post