Index / Persoonlijke financiën / Hoe gebruikt u uw schuld om te besparen op belastingen

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe gebruikt u uw schuld om te besparen op belastingen

Schuld. Het is waarschijnlijk de meest gevreesde vier letters wereld in je financiële leven. Geen verrassing, want de gemiddelde Amerikaan dankt meer dan $ 47.000 aan de schuldeisers, zoals credit card en lening bedrijven. Het goede nieuws: U kunt mo

Advertisement

Schuld. Het is waarschijnlijk de meest gevreesde vier letters wereld in je financiële leven. Geen verrassing, want de gemiddelde Amerikaan dankt meer dan $ 47.000 aan de schuldeisers, zoals credit card en lening bedrijven. Het goede nieuws: U kunt mogelijk om uw schuld te gebruiken om u te helpen geld te besparen op uw belastingen.Getty Images

"Alle schuld is niet gelijk gemaakt", zegt Adrian Nazari, de CEO van personal finance website Credit Sesame. "Sommige schuld geeft u fiscale voordelen en dat kan mensen te redden een hoop geld als ze de juiste strategieën te leren kennen."

Om zeker te zijn, moet je streven naar het betalen van uw schuld, zodat u vrij van schuld kan zijn. Immers, kunnen rentebetalingen oplopen - veel!

Maar we weten dat de realiteit voor velen van jullie is dat je gewoon niet kan op dit moment betalen van al uw schuld. Dus waarom niet - als je kunt - proberen om het te gebruiken om geld te besparen op de belastingen?

Credit Sesame's Nazari geeft ons een paar tips over hoe u uw schuld te gebruiken om geld te besparen op uw belastingen.

Weet wat schuld is fiscaal aftrekbaar, en wat de schuld niet is.
In veel gevallen zijn de volgende soorten schulden zijn fiscaal aftrekbaar: eerste en tweede hypotheken, vakantie of investering hypotheekrente, zakelijke leningen die worden gebruikt voor zakelijke uitgaven, betaalde rente op zakelijke benodigdheden, studenten leningen, investeringen leningen te kopen, zegt Nazari. De volgende soorten schulden zijn over het algemeen niet fiscaal aftrekbaar: persoonlijke leningen, autoleningen, creditcards en consumentenleningen, voegt hij eraan toe.

Gebruik home equity strategisch.
Het kan fiscale zin (en bespaart u geld) tot het afsluiten van een home equity lening of home equity lijn van het krediet en gebruik dat om af te betalen hoge rente schulden zoals creditcards of persoonlijke leningen. Het maakt fiscale logisch, want het betalen woningkrediet schuld rente is fiscaal aftrekbaar in veel gevallen. Plus, de rente op hypothecaire leningen en kredietlijnen zijn laag op dit moment, dus het kan u geld besparen in het belang om dit ook te doen. Maar let op: Als u niet deze lening af te betalen, kunt u uw huis te verliezen.

Zet uw geld op de juiste plekken.
"Als je gaat om een ​​huis te kopen, maar denk dat je ook nodig hebt om te lenen voor een auto of andere grote aankopen in de nabije toekomst, zette minder geld op de home", schrijft Nazari. De reden: "Je moet meer belasting aftrekbare rente door het financieren van meer van uw huis en te voorkomen dat meer niet-aftrekbare auto of persoonlijke lening schuld door het betalen van geld." Just let op: Als door er minder op je huis, dan moet je een eigen betalen hypotheek verzekering, of PMI, misschien dat het belastingvoordeel te elimineren.

Praat met uw belastingadviseur als u een van deze bewegingen zijn nadenken.

Share This Post