Index / Gezondheid / Hoe gebruik Magnesium Citraat voor Darm Colon Prep

Share This Post

Gezondheid

Hoe gebruik Magnesium Citraat voor Darm Colon Prep

Niets is meer vervelend dan het hebben van een procedure als een colonoscopie, bariumklysma of darm operatie, behalve misschien de voorbereiding van de procedure. Voor procedures die een onderzoek van de darmen te betrekken, de darmen eerst moeten wo

Advertisement

Niets is meer vervelend dan het hebben van een procedure als een colonoscopie, bariumklysma of darm operatie, behalve misschien de voorbereiding van de procedure. Voor procedures die een onderzoek van de darmen te betrekken, de darmen eerst moeten worden ontdaan van alles, en artsen meestal voorschrijven van een reeks van laxeermiddelen, zoals magnesium citraat. Magnesium citraat is een vloeibare laxeermiddel beschikbaar over de toonbank dat werkt door het tekenen van water in het darmkanaal, het induceren van ontlasting. Meer informatie over wanneer en hoe magnesium citraat te gebruiken wanneer een arts het heeft geadviseerd om een ​​medische procedure.

Wat je nodig hebt

magnesium citraat

8 Oz. water

Routebeschrijving

Stap 1

Volg de aanwijzingen van uw arts. Magnesium citraat is vaak slechts een onderdeel van een hele darmreiniging dat uw arts voordat je colonoscopie of een andere procedure kan hebben voorgeschreven. Lees eerst de aanwijzingen van uw arts zorgvuldig, en lees dan de aanwijzingen op alle van de medicijnen die uw arts u heeft gegeven.

Stap 2

Koop een op smaak gebrachte versie, bij voorkeur citroen-limoen, en zet het in de koelkast, zoals gekoelde is de makkelijkste manier om het te consumeren. Het heeft geen smaak geweldig, en je zult het drinken van de hele fles.

Stap 3

Drink magnesium citraat op een lege maag, volgens de aanwijzingen op de fles of de aanwijzingen van uw arts. Uw arts moet u vertellen wanneer het is het beste om het te nemen. Als uw arts aanwijzingen en de aanwijzingen op de fles verschillen, bel dan met uw arts of apotheker. Mis het huis niet verlaten voor de rest van de dag of nacht.

stap 4

Drink een vol glas water. Magnesium citraat werkt door in het darmkanaal te trekken water, dus het is belangrijk om voldoende water in uw systeem om uitdroging te voorkomen.

stap 5

Wachten en te elimineren. Magnesium citraat is een sterk laxerend en zal waarschijnlijk vereisen meerdere reizen naar de badkamer. U kunt ook last hebben van kleine kramp. Keeping gehydrateerd zal helpen met eventuele ongemak. Stoelgang optreedt in 30 minuten tot zes uur.

Hints

Hoewel magnesium citraat is beschikbaar over de toonbank, gebruik het dan niet, tenzij u zich voorbereiden op een darm procedure of anderszins geadviseerd door een arts. Overmatig gebruik kan leiden tot laxerend afhankelijkheid.

Als magnesium citraat een stoelgang niet produceren of als u last bloeden, neem dan contact op met uw arts. Dit kan een teken zijn van een ernstig medisch probleem.

Share This Post